AYŞEDEN
Hamiş Melek
yani harika lafı yerinde kullanmışsın demek istedim yani benim söyleyeceklerimin aynısını yazmışsın maanasında olmuş canım mujuka öptümanlamadım aysecım ne manada dıyosun
yani harika lafı yerinde kullanmışsın demek istedim yani benim söyleyeceklerimin aynısını yazmışsın maanasında olmuş canım mujuka öptümanlamadım aysecım ne manada dıyosun
bende senı optum canım benım en ıyısıde o yanı bence ole yapmalı ben kendımı yerıne koydum k**** bıle takmam yanı o benı ytaksın o oglunu dudunsun yapmayı bılıyo bu erkekler bıde zuzumun fotosunu gordunmu manken gıbı kız yavvvGördüm kız benim diyen karıya taş cıkartır zuzu ama naparsın erkekler hamilelik döneminde piskoloji yapıyooo kadın yapacağına sonra makarayı başka karılara sarıyolar sonrada gel affet bunları cocuk içinmiş laf hiç silinmez işte bence kendi dünyanı kur zuzum yoksa sen cok yıpranacaksın bu ilşkiden bu adam seni daha cok üzecek gibi
korkuyo gibi değil korkuyooo kendi başına ayakta durmak kolaymı bebekte var zooooooooor iki ucu .... Deynek derler bizdebızde ayse ablamıza katılıyoruz ama zuzumun galıba baska caresı yok bırazda korkuyo gıbı allah onu sasırtmasın ınş ona dogru yolu gosterırı canım arkadasım bız senın hep yanındayız 🙁 allaha emanet ol.