Amh hormonu testi yaptıranlar nerede yapılır ?

Burcuyar

Üye
Üye
Amh hormonu testi yaptıranlar nerede yapılır ?

Amh hormonu testi yaptıranlar nerede yapılır ? Amh hormonu testi nasıl yapılıyor zor mu kolay mı ?

Kızlar 7 aydır bebek sahibi olmak istiyorum ama hiç bir problem olmamasına rağmen hamile kalamıyorum. Amh testi hormon testini yaptıranlar gibi ben de yaptırmak istiyorum sağlık ocağında yapılır mı kanla yapılıyor sonuçta?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar Hayatım. Amh hormon testini yaptıranlar pek ben sağlık ocaklarının yapacağını düşünmüyorum. Bir görüşmende fayda var. Eğer alınan kanı labaratuvara gönderiyorlar ise belki yapılabilir ama bildiğim teşekküllü bir hastane ya da labaratuvar merkezlerinde yapılıyor. Testin sonucu 1-2 günde çıkıyor. Tüp bebek merkezleri de yapıyor bu testleri. Yumurta rezervinizin olup olmadığının değerlendirilmesini mi istiyorsunuz doktor mu tavsiye etti acaba bu testi size ?
 

Ayrıca yumurta rezervleri için açtığımız bu konuları incele hayatım. Geçmiş olsun.
 
Selamlar Hayatım. Amh hormon testini pek ben sağlık ocaklarının yapacağını düşünmüyorum. Bir görüşmende fayda var. Eğer alınan kanı labaratuvara gönderiyorlar ise belki yapılabilir ama bildiğim teşekküllü bir hastane ya da labaratuvar merkezlerinde yapılıyor. Testin sonucu 1-2 günde çıkıyor. Tüp bebek merkezleri de yapıyor bu testleri. Yumurta rezervinizin olup olmadığının değerlendirilmesini mi istiyorsunuz doktor mu tavsiye etti acaba bu testi size ?
Ben istiyorum canım. Hiçbir problem olmamasına rağmen hamile kalamıyorum.
 
Hayatım erken demesinin nedeni şu, daha yaşı genç bundan önce doğal şekilde hamile kalınabiliyor mu ona bakacak doktor ondan öyle demiştir. :)
 
Geri
Üst