Angel_tears Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #32 Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) Sonunda dileğim gerçekleşti 🙂 Yeditepe üniversitesi mütercüm tercümanlığa girdim 🙂 % 50 burslu 😀
Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) Sonunda dileğim gerçekleşti 🙂 Yeditepe üniversitesi mütercüm tercümanlığa girdim 🙂 % 50 burslu 😀
zuzu65 Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #33 Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallah hedeflerine ulaşırsın..öpüyorum ve gurur duyuyorum seninle kızım...bu arada bu nasıllllll
Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallah hedeflerine ulaşırsın..öpüyorum ve gurur duyuyorum seninle kızım...bu arada bu nasıllllll
MEÇHUL Daimi Üye Üye 26 Ekim 2008 #34 Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) hayırlı olsun tatlım...senin adına çok sevindim umarım daha çok mutlu olacağın haberler alırsın....
Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) hayırlı olsun tatlım...senin adına çok sevindim umarım daha çok mutlu olacağın haberler alırsın....
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 27 Ekim 2008 #35 Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) kösen hayırlı ugurlu bol keyili olsun neseli günlerrrrr
B blmr_dnz Yeni Üye Üye 27 Ekim 2008 #36 Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) bu kopiş cok tatlı yaaa benımde bır kopişim vardı ama 3 ay once tarfık kazasında öldü🙁 kopişlerını allah sana bagıslasın....
Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) bu kopiş cok tatlı yaaa benımde bır kopişim vardı ama 3 ay once tarfık kazasında öldü🙁 kopişlerını allah sana bagıslasın....
*jellibon* Daimi Üye Üye 31 Ekim 2008 #37 Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) canım hayırlı olsun nice terfiler yaşarsın inşallah hayatında......
Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) canım hayırlı olsun nice terfiler yaşarsın inşallah hayatında......
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 8 Kasım 2008 #38 Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) hayirli olsun insallah dileklerin hep boyle gerceklesir
zuzu65 Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #40 Cevap: Angel_tears (Hayat kırıkları) delime delice gifler yaraşır