Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi iletişim bilgileri

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi iletişim bilgileri
Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi hastane randevu iptal Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi iletişim bilgileri Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi irtibat bilgileri Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi online randevu almak Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi randevu alma Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi randevu iptal etme Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi telefon numarası Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi ulaşım bilgileri hastane randevu alma Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi hakköında bilgiler burada arkadaşlar. Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Ankara'da ikamet eden Melek'lerimiz ve misafirlerimiz için Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi iletişim bilgileri kaynakalrını sunuyoır ve randevu almak isteyenler için ise Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi randevu alma aldığı randevuyu iptal etmek isteyenler için de Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi randevu iptal etme işleminin gerçekleşmesi için Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi telefon numaraları sunuyoruz Melek'lerim.


bilitasyon Merkezi

Ankara Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
Hastane Adı: Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
Telefon: (0314) 738 85 55
Faks: (0312) 473 72 22
Adres: Aşağı Öveçler Mh. 1332. Sk. No: 15
İl: Ankara
İlçe: Çankaya
Web Adres: www.biofiz.com.tr

has3-391.jpg



Özel BİO-FİZ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak 2005 yılının Nisan ayından beri hizmet vermekte olduğumuz Gaziosmanpaşa’daki adresimizden daha modern ve donanımlı olan Aşağı Öveçler mah. 1314. cad. (Eski 1332. cad.) 1332. sok. (Eski 77. sok.) No: 15 Çankaya / Ankara adresindeki yeni binamıza taşınmış bulunmaktayız. 4500 m²’lik yeni binamızda; 4 egzersiz salonu, 4 rehabilitasyon salonu, 16 farklı ünite, 30 ayrı birimde 09.00-18.00 saatleri arasında fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında uzman kadro ile poliklinik tedavi, tüm laboratuvar tetkikleri, tüm radyoloji tetkikleri (MR, Röntgen, Kemik dansitometri, tomografi vs.) ve medikal masaj hizmeti vermekteyiz.

Bio-Fiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi Hakkında
Misyon:
BİO-FİZ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, hasta hakları kurallarını uygulamayı ana prensip edinmiş, bu kurallar çerçevesinde hastalarına ve hasta yakınlarına dürüst, kaliteli, güven veren, doğru zamanda doğru tedaviyi uygulamayı benimseyen bir sağlık kuruluşudur.

Vizyon:
Genişleyen ekip zincirine her yeni gün yeni halkaları ekleyerek günden güne fizik tedavi basamağındaki yeni gelişmeleri takip edip , bilgiye açık ekipmanıyla bu yenilikleri uygulayarak, var olan hasta kapasitesini artırıp fizik tedavi alanında bir marka olmayı hedeflemektedir.
 
Geri
Üst