Anket doldurarak 1 ayda ne kadar kazanabilirim?

P

parakazanmak

Forum Okuru
Anket doldurarak 1 ayda ne kadar kazanabilirim?

Anket doldurarak para kazandıran siteler ekşi melek kadınlar kulubü forum'da.​

Uzun süredir duyuyorum da anket doldurarak para kazanmak vs. diye ama henüz bir araştırma yapmadım. Sizlere sormak istedim malum pandemide evdeyken iş güç yok aslında evde de kendim anket doldurarak para kazanabilir miyim? Anket doldurarak para kazandıran siteler hangileri bir de ne kadar para kazanabilirim bu şekilde?
 
Merhaba
Evden birçok şekilde para kazanılabilir. Kimisi çok kazandırır kimisi az ama biraz da sizin çalışma çabanıza bağlıdır bu. Ne kadar çok çalışırsanız o kadar gelir sağlarsınız. Yani ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Anket doldurarak para kazanmak da bu yollardan bir tanesi. Birçok site var bu şekilde para kazandıran doğru olan bu sitelerden doğru olanı bulabilmek. Bir ara ilgilenmiştim ama ne yalan söyleyeyim pek bir karı yok aksine fazlasıyla zaman harcayıcı bir sistem ve aldığınız miktar da çok çok az diyebilirim. Yine de başka yerlerden de araştırma yapabilirsiniz. Anket doldurarak direkt olarak para sahibi olamıyorsunuz öncelikle puan alıyorsunuz işte anket başına belli bir puan var bu puan sonrasında paraya çevrilebiliyor. Yani sizin her gün bilgisayar başından kalkmamanız gerekiyor belki de para kazanmak için ki bir hesap gördüm nette ayda 80-100 tl civarına denk geliyordu kazanılan para.

Bakın hatta biz de sitemizde bunun bir tuzak olduğunun altını çizerek makalesini açmıştık dilerseniz siz de bu yazıyı inceleyebilirsiniz. ''Anket doldurarak para kazanma tuzağına düşmeyin'' bence bu yazıyı bir okuyun.

 
Geri
Üst