aaah zeynoscum bendede ayni dert vardi oglum suan22 aylik...asagi yukari yarim senedir cok sukur duzeldi....2 kere uyumasi normal aslinda....banada doktor neler tavsiye etti yok olmadi olmadi....buyudukce duzeliyormus bunu anladim...kizimda tam tersiydi mesela hic bukonuda problemim olmamisti her cocuk ayri oluyo...sende biraz buyuyene kadar cekiceksin baska yolu yok gibi....hasta olmasinlarda ne yapalim katlanicaz artik bi kac ay sonra sende oda misil misil uyursunuzİlk soruda benden tecrubeli anneler size soruyorum.
Benim oğlumla uyku problemimiz var 10 aylık ve yatırırıken çok zor uyutuyorum karnını doyuruyorum altını temziliyorum yapılacak herşeyi yapıyorum rahatsızlığıda yok ama yatarken harbe girmiş gibi oluyoruz zor bela uyutuyorum oynatıp yoruyorumda ama yine aynı çok nadir güzel uyur günde 2 kere yatırıyorum sizce bu çokmu günde 2 kere uyuması bilgilerinizi benden esirgemeyin nolurrr![]()

.Evet şulecim haklısın galiba bu benim oğlanın huysuzluğundan kaynaklanıyor çok doktora gittik ağlaması yüzünden ama her türlü tahlil yapıldı çok şükür sağlıklı çıktı ve doktor oğlunuzun ağlaması huysuzluğuna bağlı annesi dedi ama ben yinede sizlere de danışmak istedim evet ılık duş iyi fikir havalarda ısındı nasıl olsa yatmadan önce yıkayabilirim ve railacım oyuncak fikride hoşuma gitti bunu da hemen uygulıycam çok teşekkür ederim canlarım size🙂