İğneler 900 hastahane de 1.200de hastahane istiyorİğne mi kullanıyor sunuz yoksa klomen mi bnm ki iğne
İğneler 900 hastahane de 1.200de hastahane istiyorİğne mi kullanıyor sunuz yoksa klomen mi bnm ki iğne
Sizin hepsi için mi 800 istiyor larİğneler 900 hastahane de 1.200de hastahane istiyor
İğneler 900 hastahane de 1.200de hastahane istiyor
Peki bnm iğneler neden 900 iğneden iğneye fark var mı bnde klomen ise yara mi yorKlomen kullandım hastane 800 istiyo ikinci asilama ilk asilamada iğne kullanmıştım bir haftalık oda 300 felanda bu defa klomen kullandım
Peki bnm iğneler neden 900 iğneden iğneye fark var mı bnde klomen ise yara mi yor
Sizin adınız a sevindim ama şimdi çok kotu oldum benim yumurta liklar hiç gelişmez 10cm oluyor o kadar başka da buyumuyor bnm durumum çok ciddi belki hiç tüp bebek bile olmaz demiValla bilmiyorum benim ilaçsız da yumurtalarım gelişiyor klomen kullandım öyle yapıldı asilama igeneyi ben yazın 300 almıştım gobekten bir hafta kendim yaptım demekki ilaçtan ilaca değişiyor dur belki
Ne olur ya birşey söyleyin de iğne yazmış bnm durumum un çok kotu olduğunun kanıtı mi dirSizin adınız a sevindim ama şimdi çok kotu oldum benim yumurta liklar hiç gelişmez 10cm oluyor o kadar başka da buyumuyor bnm durumum çok ciddi belki hiç tüp bebek bile olmaz demi
Sizin adınız a sevindim ama şimdi çok kotu oldum benim yumurta liklar hiç gelişmez 10cm oluyor o kadar başka da buyumuyor bnm durumum çok ciddi belki hiç tüp bebek bile olmaz demi