S
semoşşş
Forum Okuru
yapmadık.olabilir mi ki oyuzden :\
Olablir canm, kromozom testi cok onemli.yapmadık.olabilir mi ki oyuzden :\
anladım.teşekkür ederim 😉 ...inşallah onlara gerek kalmadan gebe kalabilirim,,,umarım tutar bu ilk aşılama,,bugün tam Bi haftam oldu,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum Allah ım inşallah tutar....çok istiyorum bir bebişim olmasını,tabi öncelikle herşeyin hayırlısı,,Rabbim çocuğu olmayan herkese nasip etsin inşallah..bize de tattırsın bu duyguyu
Hosbulduk.anca yazabildim.neden 8 yıl bekledim dersen aslında son 4 5 yıldır istiyoruz doktorlar eşimde de bende de bir sorun olmadığını söyledi sadece 2 cm lik bir çikolata kıstım var oda engel değilmiş zaten.2 kere gonal f ve övitral tedavisi gördüm.ilk defa bu ay aşılama yapıldı.sırtım felaket agriyor.bakalım 28 kasım kan tahlili umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız.Merhaba Hosgeldin canim, sekiz yillik evliymissin, neden bu kadar bekledin asilama yapmak için ?
Sabirla bekle insaallah nasipse olur hamile kalirsin canim. Kendini ayaklarini belini hep sicak tut canim.
Semos sanırım senle aynı zamanda aşılama olmuşuz.sende ne gibi etkiler var paylaşırsan s2vinirim.anladım.teşekkür ederim 😉 ...inşallah onlara gerek kalmadan gebe kalabilirim,,,umarım tutar bu ilk aşılama,,bugün tam Bi haftam oldu,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum Allah ım inşallah tutar....çok istiyorum bir bebişim olmasını,tabi öncelikle herşeyin hayırlısı,,Rabbim çocuğu olmayan herkese nasip etsin inşallah..bize de tattırsın bu duyguyu