O
ozge yavu
Forum Okuru
Selam kizlar bende ilk aşılama yaptim 30ekimde simdi ise kasıklarımda afif agri ve gaz sorunum var neden boyle oluyo
Hosgeldin canim ilk iki üç gün gaz arti kasiklarda agri oluyor. Kendini ayaklarini belini hep sicak tut. Agir ve ani hareket etme. Dikkatli hareket et. Dr asilama dan sonrasi için ilac verdi mi ?Selam kizlar bende ilk aşılama yaptim 30ekimde simdi ise kasıklarımda afif agri ve gaz sorunum var neden boyle oluyo
1kasimda asilama oldu bnomde bl kasik agrisi var bide akinti normalmi burdaki yorumlari okudukca umudm kesildi:-(
Canim bence bana sorarsan, seni yoracak, belini agritacak isler yapma. Ve kendini vucudunu sicak tut ayaklarinida... Agrilar normal endiselenme.. Bol bol dinlen. Asilama nin 14.cu günu kan testi yaptirirsin insaallah bebek tutunur..ben dört gün oldu aşılama yapalı,,ve bu dört gündür kasık ve bel ağrısından ölüyorum artı iş filanda yaptım yapıyorum da,,bili olurmu yaa ;((
Demet sonucun ne oldu canim ? Hakkinda hayirlisi insaallah...1kasimda asilama oldu bnomde bl kasik agrisi var bide akinti normalmi burdaki yorumlari okudukca umudm kesildi:-(
Selam kizlar bende ilk aşılama yaptim 30ekimde simdi ise kasıklarımda afif agri ve gaz sorunum var neden boyle oluyo
inşaallah...teşekkür ederim..umarım olur, 7 yıllık evliyim.6 yıl önce ölü doğum yaptım ondan sonrada olmadı çocuğumuz,aslında hiçbir sorunumuz yok ama bu sonda eşimin sperm sayısı düşük çıktı,,aşılama önerdiler,ilk yapışım aşılama yı,,,,inşallah tutar,çok sabırsızım ;;((((