iş ve aşk hayatımda neler olacak
mesaj sayınızı 30 a tamamlayınız. Bu durumda Talepler malesef değerlendirilmiyor.
iş ve aşk hayatımda neler olacak
aslan burcum evlilik konusunda açılım istiyorum
ben başak burçluyum partnerim boga burcu şuan ayriyiz dönecekmi dönmeyecekmi diye bakarsaniz sevinirim.......tekrar bi birliktelik olacakmi onu seviyorum ve hala bekkliyorum onun benim hakkimda dyüşyünceleri neler
ben balık burcuym. şuan hayatımda kimse yok. aşk hayatım nasıl olacak?
slmlar bn basak burcuyum acaba evlılık bana ne kadar uzakta gorunuyo ve ask evlılııg mı mantık evlılıgımı gorunuo cok merak edıyorum bu ıkısı arasında hep celısıp kalıyorum..şımdıden tskler
merhaba erkek arkadaşımla ayrıldık.yeniden barışıcakmıyız? benim burcum başak onunki koç.benim hayatımda evlilik nezaman olucak? şimdiden çok teşekkürler...
İsmim Kader (oğlak,19)
Sevgilim Yakup(boğa,22)
Teşekkürler handanca...
sevgilimden ayrildik tekrar bi barişma varmi.....evlilik nezaman bana ben başakj ayrildigim çocujk boga ...bana dönecejkmi geri bejklemelimiyim onu beni seviyomu yojksa onun hayatinda yeni biri varmi
sevgili handanca ben erkek arkadasımla ılgılı baktırmak ıstıyorum bızım ılıskımız 2.5 yıldır devam edıyor suan askerde sizce ılerısı ne olur yanıtlarsanız sevınırım 🙂 burcu aslan benmkı koç ciddi dusunuyoruz ama ılerde evlılık gorunuomu merak edıorum 🙂 şimdiden tesekkurler kolay gelsın 🙂
benım yasım 17.5
sevgılımınkı 21 🙂
slm burcum boga 22 nisan dogumluym merak ediyorum ililkimizileriye dönükmü diye şimdiden tşk