ablacım artık baqabilirsin misin lütfeenn 🙁(sewgilim yengeç ben terazi burcuyum ilişkimnisle ilgili herşei bilmek istiorum tek korkum onu kaybetmek çoq sewiorum ben onu umarım ayrılık olmas güsel şeyler çıkar
ablacım artık baqabilirsin misin lütfeenn 🙁(sewgilim yengeç ben terazi burcuyum ilişkimnisle ilgili herşei bilmek istiorum tek korkum onu kaybetmek çoq sewiorum ben onu umarım ayrılık olmas güsel şeyler çıkar
umarım bana dönersin handanca abla.. daha öncede yazmıştımm.. 3 senelik bi ilşkim var ben başak erkek arkadaşım akrep burcu bir sene içinde evlilik varmı acaba ?umarım bana dönersinn.. kolay gelsin çok
aa çok güçlü oluyorsun.. İşte aynı o dönemlerdeki gibi görün. Düşmanına ip verme yani.Bu aralar kendini ihmal ettiğini gösteriyor kartlar.
Geçmişte yaşanan geçmişte kalmıştır canım. Yeni gün yeni umut olsun sende. moral verki moral alasın. senden çok etkileniyor arkadaşın. Yüz ifaden içindeki herşeyi yansıtıyor sanki. Gülümseme modunu eksik etme yinede yüzünden.
Onun sağlık sorunu olabilir. ama geçici bir durum düzelecek.
Sende arada kulaklarıma pamuk tıkayım kimseyi duymasım diyorsun.. çevreni dinle canım. Sonra mantığını kullan ve kararını ona göre al oldumu.
Şuara evlilik gibi hızlı bir olay bekleme. zaman lazım daha size. ayrılıkta hissetmedim açıkçası. Sen önündeki günleri ona huzur verere geçir. Emin ol kıymetini bilen biri. Mükafatınıda alacaksın.