merhaba handanca ben yay burcuyum 24 yaşındayım sevgilim akrep burcu ve 30 yaşında. . buaralar ailesiyle bazı sıkıntılarımız var. bunlar ne zaman geçicek ne zaman evleneceğiz ilşkimizde neler bizi bekliyor bakabilrmisn tş.ler şimdiden ii çalışmalar.
merhaba handanca ben yay burcuyum 24 yaşındayım sevgilim akrep burcu ve 30 yaşında. . buaralar ailesiyle bazı sıkıntılarımız var. bunlar ne zaman geçicek ne zaman evleneceğiz ilşkimizde neler bizi bekliyor bakabilrmisn tş.ler şimdiden ii çalışmalar.
canım ben bazen yazıyorum. O an şaşırıyorlar ve ilişkimiz gayet iyi diyorlar. sonra duyuyorum ayrılmışlar.
Şimdi sanada yazıyorum. Ben bu ilişki için ilerisini göremiyorum. Lütfen şimdiden toparlanın. Sorun he neyse konuşarak çözümleyin. aksi takdirde bu ilişkiyi bireysel mücadelelerle sürdüremezsiniz.
Hayal düntasında yaşamayın. Gerçekler ortada. Görmezden gelmiyorsunuz ama, ciddi bişeyde yapmıyorsunuz.
Onlara karşı olumlu bir tutum içinde ol.
aßLacıM biri var burcu Akrep,aramızdaki karmaşık bişey yada beN anLamıyoruM.Nedir bu ne oLacaK böyLe bakar MısıN ? burcuM ßoğa.. şiMdideN teşeKKürLer
Handanca Benim İçin de bakar mısın senden rica etsem? ben başak burcuyum 23 yasındayım.biri var ama bazı problemler var.onun geçmişte yaşadıkları benim hazin biten ilişkim gibi.bu kişi bni çok etkiledi ama hem yaş farkı var,hem o değişken bi kişilik duygularını anlayamıyorum.o da koç burcu.neler olacak onunla ilgili ya da önümüzdeki günlerde bana aşk var mı merak ediyorum..şimdiden çok teşekkür ederim sana