Avon advance techniques saç serumu nasıl bir ürün?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gülce.a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gülce.a

Forum Okuru
Avon advance techniques saç serumu nasıl bir ürün?

Avon advance techniques ne için kullanılır melek kadınlar kulübü Avon advance techniques saç serumu forumda.​

Kızlar Avon ürünlerini hiç kullanmadım Avon advance techniques saç serumu hakkında bilgi almak istiyorum saçlara etkisi nedir acaba? Kuru saçlara sahibim kış geldi daha da kurudu. Kuru saçlar için çok iyi demişti bir arkadaşım ne derece doğru acaba? Sabahları çıkarken saçlarımı kuruluğunu giderip besleyici bir şey istiyorum aslında.

Merhabalar
Avon advance techniques saç serumu içerisinde bulunan Argan yağı ile saçları hem besler hem yıpranmış kuru saçları nemlendirir. Argan yağı içinde yer alan e vitamini ve B5 vitamini ile saçlarınızı derinlemesine besler. Haftada bir kez saçınız temiz ve nemli iken uygulayabilirsiniz. Saçlarınıza uygulayıp çıktığınızda saclariniz ışıl ışıl olacaktır.

Dilerseniz aşağıdaki yazımızdan da "Avon kuru saç ucu onarıcı serum kullananlar yorum bekliyorum" konusunu inceleyebilirsiniz. Kuru saçlara sahipseniz kullanacağınız ürünlere de özenle bakıp almalısınız diye düşünüyorum.

Geri