Bakirelerde adet sancısı ne zaman geçer hep böyle mi olacak?

C

ceyda11

Forum Okuru
Bakirelerde adet sancısı ne zaman geçer hep böyle mi olacak?

Bakirelerde adet sancısı melek kadınlar kulubü bakirelerde adet sancısı neden olur forum'da.​

Ablalarım ben 16 yaşındayım nette araştırdım pek bir şey bulamadım. Ben 12 yaşında adet olmaya başladım ama çok feci şekilde oluyor her ay. Midem bulanıyor kıvranıyorum çok berbat oluyorum. Allahtan okul online de evde geçiyor okulda olduğumda çok kötü oluyordum okulda bayılıyordum kendimden geçiyordum. İlk gün özellikle midem bulanır başım döner ve kusarım kıvranırım geçmez karın ağrılarım. Bakirelerde adet sancısı ne zaman geçer benim ki ne zaman geçecek hep böyle mi olacak?
 
Merhaba
Canım benim adet sancısı sadece genç kızken olmuyor. Maalesef yetişkin evli barklı bir kadın bile yaşayabiliyor. Özellikle ilk gün çok sancılı geçmektedir genel olarak sonraki günler daha sakin kanama da azalarak devam etmektedir. Sana tavsiyem doktora görünmende fayda var belki bir çaresini gösterir doktorun ilaç verebilir. Bakirelerde adet sancısı fazla olabilir ama evlenince tamamen geçer palavrasına inanmayın. Adet kanaması sırasında zaten rahim kasıldığı için kanama ağrılı dökülmektedir. Çok aşırı sancı da bundan dolayı olmaktadır. Evlendiğinde ya da ilerleyen yaşlarda adet sancısı bitmez ama belki bir miktar azalabilir. Ama çok arkadaşımdan biliyorum orta okul yıllarında mide bulantısı yaşayan arkadaşlarım vardı şimdilerde evliler öyle şikayetleri yok. Yani doktora da görün ama korkma ilerleyen zamanlarda daha azalacaktır şiddeti en azından. Ayrıca sana tavsiyem ayaklarını her daim sıcak tut. Regl zamanlarında ayaklarının altına sıcak su torbası koymanı tavsiye ederim.

Adet sancısı neden olur? İlgili yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. ''Adet sancısı neden olur'' hemen inceleyebilirsin canım sen de oku ve bilgilen. Bu konular her zaman lazım olacak şeyler.

 
Geri
Üst