ben yeni evliyim 6 ay oldum evleneliligim ilk zamanları adettendir yeme içme aynı yani kayınvalidemderle bir oluyordu ve hala da devam ediyor eşi anneci oldugu için ve babası ile aynı iş yerinde oldukları için bu durum hala devam ediyor artık bu durumdan çok sıkıldım eşimle uygun bir dil ile konuştum ama kesin bir karalılıkla redetti aksi davranıp eşimin gözündende düşmek istemiyorum ama artık ben evimi bir otel gözü ilegörmeye başladım eşimden ve evliligimden yavaş yavaş sogumaya başladım hele eşimin ailesine karsı sessiz kalışı beni daha çok uzaklaştırıyor onu artık saglam bir erkek bir eş olarak görmüyorum çünkü beni hep ezdiriyor ailesine karsı bana lütfen yardımcı olun tşk şimdiden
canım arkadaşım benim senin halinden anlıyorum eşinin ailesi nasıl insan bilmem ama bak bende evliyim 5 yıllık ben bile 4.5 yıl diyende ayrıldım ama halen de beraberiz insan o sıkııntıları yaşıyo evlilikte sabır et canım her erkek annesini babasını istiyo sen nasıl istiyosan sen onun ailesine güler yüz sevgi gösterirsen eşinde senin ailene öyle ilgi gösterir ben de zamanında çok sitresli oldum sinirli oldum bir kere ailesine yasınmadım eşimin nede eşime iyi olursan kazanırsın canım daima benim de iki kaynım var ben de evin büyüğü ile evliyim ve kayınlarımın dediği senin gibi cana yakın güler yüzlü anne babamızı sevecek sayacak değer verecek biri bulsak ne güsel olur diyolar aslında bunlar anlatılmaz ama ben senin için anlatıyorum biz bir evin içinde durduk ben eşim annesi babası 2 tanede kaynım 4.5 yıl yani ne kavgamız oldu nede birbirimize karşı kötü kelimemiz ben kayınvalidemi isterim çünkü annesi kayınvalidemin ölmüş o küçükke ben diyo kızım yetim büyüdüm dedi ne kadar üzücü kayınvalidem anlattı ben dinledim üzüldüm dediğim kelime ne oldu iki oğlun var bekar yani seni hanımları bakmazlarsada ben bakıcam diye söledim benim kayınvalidem şimdi yürüyemiyo ameliyat olcak yakında kayınpederim tansiyon kalp hastası benden başka gelinde yok ben şimdi onları ne yapim bakımmı bakmimmi ileriyi düşün senin de er yada geç evlatların olur kayınpederine kayınvalidene nasıl davrandınsa o gelir muhakkak karşına iyi düşün ki iyi adımlarını alt ama sakın kırma kalplerini bak sen eşinin ailesine davranışını güzel devam ettir eşin bunu görücektir emin öğle bir hayatımız varki evin ilk geliniyim hem çocuğum olmuyo tedavi görüyorum canım hemde aileye bakıyorum bak benim eşim ne dedi gözümden hiç kaçmadı kaç yıldır hiç sölemedim dedi sana bir gün ne dedi anneme babama baktın allah razı olsun senden dedi senin annen baban nın da benim başımın üstünde her zaman yeri var dedi hasta olsalarda bakıcam ben onları dedi sen nasıl benim anneme babama baktınsa böyle insana ne denir ki canım şu kadarını diyeyim sabırrrr sabıırrr sabrın sonu selamettir bunu hiç aklından çıkarma bu söyledikleri anlattıklarımı sakın yanlış anlama ben iyi niyetimle söyledim sana benden bu kadar kendine iyi bak canımm