Baş ağrısı masajla nasıl kolay geçer?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Birsen 56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

Birsen 56

Forum Okuru
Baş ağrısı masajla nasıl kolay geçer?

Baş ağrısı geçirme masajı melek kadınlar kulübü baş ağrısı geçirme yöntemleri forum'da.​

Baş ağrısı bu birkaç aydır günlük yaşantımı çok etkiliyor çalışıyorum bazen baş ağrısı tutuyor ve ilaç almadan geciremiyorum. Baş ağrısı geçirme masajı var mı nasıl hızlı baş ağrımı gecirebilirim? Baş ağrısı geçirme yöntemleri nedir ilaç dışında. Kolay bir yöntemi var mı acaba? Başımın ağrısı nasıl kolay şekilde geçer ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar
Baş ağrısı geçirme masajı olarak size önerilerde bulunmak isterim. Çok şiddetli ağrı olduğunda bazen mecbur kaldığımız zaman maalesef ilaca bağlı kalabiliyoruz. Baş ağrısını sık sık yasayan biri olarak özelikle ense kısmına masaj yaparak biraz hafifletebiliyorum baş ağrımı ama bazen de geçmedigi zamanlar oluyor. Vücudumuzda aslında bazı noktalar vardır ki bunlar ağrıları geçirmek için önemli noktalardır. Baş ağrısı için elimizin üzerinde işaret parmağı ve baş parmağı arasındaki noktaya bası yaparak masaj uygulayarak baş ağrısını hafifletebilirsiniz. Bu masajı 30-40 saniye uygulayabilirsiniz. Yine şakaklara da masaj yapabilirsiniz. Kafanızın en alt tarafı yani ense kısmı da baş agrisinda önemli nokta hatta biraz lavanta yağı ile masaj yapmak daha etkili olacaktır.

"Gerilim tipi baş ağrısı nasıl geçer neler yapabilirim" konusunda aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz. Gerilim tipi baş ağrısı konusunda daha fazla bllilgi edinebilirsiniz

Geri