Bayat Ekmekten 20 Çeşit Yemek...

Konu, 'Yemek Tarifleri' kısmında şirine tarafından paylaşıldı.

  1. juju

    juju Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    30 Nisan 2009
    Mesajlar:
    4.692
    Beğenilen Mesajlar:
    213
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    istanbul
    çok güzel tarifler bende yapıyorum ekmekleri çöpe atılmasın günah bulamayanlarda var paylaşımın için tşkler
     
  2. *Gizemli Kıs*

    *Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    19 Nisan 2010
    Mesajlar:
    3.742
    Beğenilen Mesajlar:
    260
    Ödül Puanları:
    0
    Saol cnm bilgiler için
     
  3. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    31.302
    Beğenilen Mesajlar:
    2.305
    Ödül Puanları:
    113
    çocukluğumda hatırlarımda anneannem bayat ekmekleri tepsiye dizerdi ve üzerine sanırım sade bir şerbetti öyle hatırlıyorum onu dökerdi alın size ekmek tatlısı:D:D
     
  4. çiğdemvural

    çiğdemvural Üye Üye

    Kayıt:
    15 Aralık 2015
    Mesajlar:
    46
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    8
    Şehir:
    İstanbul
    ben bu foruma bayılıyor olabilirim. :oops::cheer2: emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş
     
  5. Sevimli cadı

    Sevimli cadı Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    5 Aralık 2016
    Mesajlar:
    864
    Beğenilen Mesajlar:
    115
    Ödül Puanları:
    43
    Ben bayat ekmeklerin üzerine tereyağı sürüp fırına atıyorum Kıtır ekmek oluyor ve zevkle tüketiyorum tavisye ederim kızlar.Özellikle sabah kahvaltısında çok güzel tüketiliyor. Ve doyurucu diyet yapanlar 2 dilim ekmekle doymanız mümkün ;)
     
  6. Melis ank

    Melis ank Üye Üye

    Kayıt:
    19 Ocak 2017
    Mesajlar:
    241
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Ödül Puanları:
    18
    Ekmeğim bayatladığı zaman dilimliyorum ve yumurtalı ekmek yapıyorum.Sabah kahvaltısında çok iyi gidiyor.Hem tadı çok güzel hemde bayat ekmek değerleniyor.
     
    SadmiN bunu beğendi.
Bayat Ekmekten 20 Çeşit Yemek... konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Bayat ekmekten yapılan yemek çeşitlerı

    Bayat ekmekten yapılan yemek çeşitlerı

    1. Ekmek kavurması Bayat ekmek lokmalar halinde doğranır. Tencerede kızartılmış yağ ile kavrulur. Ekmekler kavrulurken, 1 çay bardağı soğuk su, üzerine serpilir. İyice karıştırıldıktan sonra tencerenin kapağı kapatılıp 5 dakika pişirilir. 2. Papara Bayat ekmekler, çukur bir kaba kuşbaşı doğranır. Halka halka doğranmış soğan, tereyağı veya zeytinyağında kavrulur. Ardından tuz ve su eklenip...
  2. bayat ekmekten yapılan 20 çeşit yemek

    bayat ekmekten yapılan 20 çeşit yemek

    Arkadaşlar çoğumuz ekmekleri bayatlayınca maalesef çöpe atıyorus, dünyada o kadar aç varken israfı önleyelim 1. Ekmek kavurması Bayat ekmek lokmalar halinde doğranır. Tencerede kızartılmış yağ ile kavrulur. Ekmekler kavrulurken, 1 çay bardağı soğuk su, üzerine serpilir. İyice karıştırıldıktan sonra tencerenin kapağı kapatılıp 5 dakika pişirilir. 2. Papara Bayat ekmekler, çukur bir kaba...
  3. bayat ekmek

    bayat ekmek

    Cevizli ekmek dolması * Malzemesi: 1 adet yuvarlak ekmek, 1 su bardağı dolduracak kadar kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates veya biber salçası (ya da iki salçadan da yarımşar kaşık), 1 su bardağı ceviz (dörde bölünmüş), yarım demet maydanoz, tuz, karabiber, 2 su bardağı et suyu, 3 yemek kaşığı tereyağı. Yapılışı: Ekmeğin tabanından küçük bir yuvarlak kapak açılır. Açılan...
  4. bayat ekmekten çeşit çeşit lezzetler

    bayat ekmekten çeşit çeşit lezzetler

    Bayat ekmekten yapılan çeşit çeşit yemek yapmak ister misiniz? Hem ekmekleriniz değerlensin hem de yeni lezzetlerle tanışın . 1. Ekmek kavurması Bayat ekmek lokmalar halinde doğranır. Tencerede kızartılmış yağ ile kavrulur. Ekmekler kavrulurken, 1 çay bardağı soğuk su, üzerine serpilir. İyice karıştırıldıktan sonra tencerenin kapağı kapatılıp 5 dakika pişirilir. 2. Papara...
  5. Bayat Ekmeklerden 30 Çeşit Yemek

    Bayat Ekmeklerden 30 Çeşit Yemek

    meleğin marifetleri evet melekler herkesin evinde olan bayat ekmekler ve marifetleri buyrun değerlendirelim bayat ekmeklerimizi 1-Ekmek kavurması Bayat ekmek lokmalar halinde doğranır. Tencerede kızartılmış yağ ile kavrulur. Ekmekler kavrulurken, 1 çay bardağı soğuk su, üzerine serpilir. İyice karıştırıldıktan sonra tencerenin kapağı kapatılıp 5 dakika pişirilir. 2. Papara Bayat...
Etiketler:

Sayfayı Paylaş