Bebeğim çok zayıf bir türlü kilo almıyor hangi mama kilo aldırır

  • Konbuyu başlatan sorumvar22
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar22

Forum Okuru
Bebeğim çok zayıf bir türlü kilo almıyor hangi mama kilo aldırır

Zayıf bebeklere hangi mama kilo aldırır kilo aldıran mama önerileri tavsiyeleri arıyorum.


Selamlar değerli kadınlar. Ben yakın zamanda anne oldum ve malesef bebeğim bir türlü emmedi dolayısı ile biz de mama kullanmaya başladık. Milupa mama kullananlardanım ama görüyorum ki bebeğim bir türlü kilo almıyor şu anda 6 aylık ve yeterince kiloya sahip değil bana mama tavsiyeleriniz olur mu kilo almasını istiyorum gözüme çok cılız görünüyor misafirliğe gittiğim ya da bize gelen arkadaşlarım da ay bu çocuk ne kadar zayıf diyorlar tavsiyeniz var mı acaba ?
 
Merhaba hayatım. Öncelikle selamlar. da biz sana buradan mama tavsiyesi veririz vermesine de her çocuğun metabolizması aynı olmayacaktır. Öncelikle bi bakılsın doktor hiç baktı mı hastalığı ya da kilo almasına engel bir durum söz konusu mu öyle kafana göre ya da buradan kadınların sana yazması ile mama almasan daha iyi edersin. Hastalığı yok ise de doktor tavsiyesi ile bir ürün kullanman son derece önemli hayatım yoksa ben sana şu mama bu mama derim ama yanlış iş yapmış oluruz.
 
Selamlar cevabınız için teşekkür ediyorum ne bileyim ben yeni anneyim ve bu benim ilk bebeğim dediğiniz doğru doktora götürüp sormak hiç aklıma gelmedi en iyisi öyle bişey yapayım teşekkür ediyorum.
 
Ben teşekkür ediyorum hayatım doktorunla görüş bir sorun yok ise verdiği mama da işe yaramaz ise sonra gel sana mama tavsiyesi verelim hayatım. Bence çok kafana takma sağlıklı ise zayıf olsun hiç sorun etme. Sağlık dolu günler diliyorum..
 
Geri
Üst