Bebeğinde gaz problemi olanlar biogania kullanan varmı

Melis ank

Aktif Üye
Üye
Bebeğinde gaz problemi olanlar biogania kullanan varmı
Arkadaşlar hepinize merhaba . Yeğenimin aşırı gaz problemi var.Gece gündüz ağlıyordu doktora götürdük biogania verdi .Bu ürünü kullanan varmı ? Bebeğinizin gaz sorunu bioganiayla geçtimi ?
 
Geçmiş olsun canım bende bebeğim için nurse harves kullanıyorum ayrıca bir arkadaşın tavsiyesi ile biogania da alıp kullandım bebeğimin gaz problemi ortadan kalktı sizede tavsiye ederim.
 
Canım bende oğlumun gaz problemi için biogania kullandım 1 hafta oldu kullanalı gazımız geçti.İnşallah sizin kuzularda da işe yarar
 
hanımlar benim de ikizlerim oldu ve çok zor durumdaydım.İkisininde doğduğu günden gaz problemi vardı.Aktardan rezene aldım ve günde 3 öğün içiyorum .Ayrıca bebişlerime sab simplex gaz giderici kullanıyorum.Şu an gaz problemimiz yok sizede tavsiye ederim.
 
İnanın şu gaz problemi için kullanmadığım şey kalmadı.Birde 40 dan sonra geçer dediler abooo ne geçmesi dahada azdı. Kullanmadığımız damla kalmadı hiç birinden fayda görmedim sab simplex dışında. Bebeğinde gaz problemi varsa kesinlikle bunu kullanmalısınız
 
Geri
Üst