Canım benim ya burayı nasıl buldun sen kuzumBirgün gelicek ve senide anne olarak görücez. 🙂 Dua edicem hep senin için 🙂 teyze olmak için sabırsızlanıyorum 🙂 Allahım yardımcınız olsun

Belencim çok güzel yazmışsın canım inşallah Rabbim seninde ömründe her istediğini yerine getirmene yardımcı olsun...Evet bende senin gibi bekarken hiç düşünmezdim hamilelik doğum bana uzaktı bunlar şimdi 3 yıllık evliyim ve 1 yıldırda bebek istiyoruz hani sabırsızız ya biz insanoğlu belki Rabbim sabrımın sınırlarını zorluyor ve dediğin gibi geleceğin annesi olurum inşallah 🙂Okadar duygulandım ki anlatamam ... ben bekarım evlenmedim ve aklıma hiç bir zaman çocuğum olurmu yada şuyum olsun buyum olsun diye birşey gelmedi.. hatta bazen hamile kadınları gördümmü aman ben bebek falan istemiyorum diyordum ben doğuramam korkarım yada utanırım diye cvp veriyordum soranlara ... ama şimdi bakıyorumda annelere hamişlere bebek isteyenlere nekadar güzel birşeymiş bebek istemek bebek beklemek .. Yüce Rabbime sizler için dua ediyorum
"ALLAHIM TÜM KULUNA BU DUYGUYU NASİP ET YARABBİM HAYIRLISIYLA BUYUTMEYİ VE SAGLIKLI EVLAT NASİP ET SEN BUYUKSUN O KUDRET SENDE YARABBİM.."
Sılam canım benim sen bizlerin gözünde bebeğine canını bile verebilecek bir ANNESİN .. seni sewiyorum dünyanın en tatlı geleceğin ANNESİİ......
Anneler gününde küçük bebeğin konuşamıcak biz güzell annelerimin gözlerinden öpüces onlar yerine..
ahh ahh zuzu inşallah Rabbim sana nasip eder bana nasip olmadı ve bu hasret sanırım ömrüm boyu devam edip içimi kavuracak ...öff nasıl yazmışsn bunları ya nasıl bi içtenlikle öyle etkindm ki anlatamam çünkü senden çok farklı deilim allah gönlüne göre versn inş böyle yürekten istemen öyle güzelki