Bebekler için hangi ıslak mendil daha iyi

Melis ank

Aktif Üye
Üye
Bebekler için hangi ıslak mendil daha iyi
Arkadaşlar yeğenim var 3 aylık poposunu temizlemek için ıslak mendil kullanıyorduk .Poposu tahriş oldu kızarıklık başladı .Sanırım ıslak mendilden oldu . Siz bebeğiniz için hangi ıslak mendili kullandınız yardımcı olurmusunuz ?
 
Ben bebeğimin poposunu yıkıyorum ıslak mendillere güvenmiyorum .Gerektiği yerde ıslak bezle siliyorum en sağlıklısı bence bu şekilde olmalı
 
Selam kızlar uni baby yenidoğan ıslak mendil kullanmanızı tavsiye ederim.su ve pamuk içerikli olan .bebeğimin poposunda hiç bir tahrişe yol açmadı .Güvenle kullanabilirsiniz.
 
Bende Frshn soft yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum.Şimdiye kadar bebeğimin cildinde bir tahrişe rastalamadım .Çok memnunum kullanmanızı tavsiye ederim.
 
yeni doğan için kokusuz ve sadece ıslak pamuk olan uni baby tavsiye ederim ben 2 aydan sonra uni wipes kullanmaya başladım memnunum yani
 
Ya eskiden ıslak mendilmi vardı . Ben böyle hazıra kaçma olaylarına karşıyım. Gerektiği yerde kullanırsınız ama ev ortamın da azcık gayret gösterip bebeğinizin poposunu ya yıkayın yada pamuklu bezle silin. Her ne kadar dermatolojk testlerden geçti ibaresi varsada ben kullanmaktan yana değilim.
 
Geri
Üst