Bel fıtığına iyi gelen şifalı bitkiler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Bel fıtığına iyi gelen şifalı bitkiler
bel fıtığına iyi gelen bitkiler bel ağrısına iyi gelen bitkiler fitigina ne gelir fıtığına ne gelir 15 dakikada çözüm dizi
Birçok kişinin derdi olan bel fıtığına iyi gelen Ahmet Maranki'nin tavsiye etmiş olduğu şifalı bitkileri sizler için paylaşıyorum
bel-agrisi4-6971.jpg

Prof. Doktor Ahmet Maranki bel ve boyun fıtığına iyi gelen şifalı bitki kürleri açıkladı. Özellikle ev hanımlarında daha çok görülen bel fıtığı hastalığı doğal bitkisel tedavi yöntemleri ve çözüm yolları önerdi.

Ahmet Maranki Fıtık Kürleri:
**1 bardak su içerisine 4-5 gram taze kozalak atılır ve 10 dakika boyunca kaynatılır. Bu karışım tatlandırılarak günde 1 bardak içilir.

**Bir başka fıtık bitkisel tedavisi yönteminde ise 1 bardak kaynar durumdaki suyun içine 2-5 gram anason ilave edilir ve 10 dakika demlendikten sonra günde 2-3 bardak bu fıtık çayından içilir.

**Fıtık için şifalı bitkilerden bir diğeri ise defneyaprağıdır. 1 bardak kadar kaynatılmış haldeki suya 10 gram defneyaprağı atılıp 10 dakika demlenmesi için beklenir. Bu defne çayından her gün 2-3 bardak içilir.

**Fıtık için bitkiler isteyenlere önerilebilecek başka bir bitki de rezenedir. 1 bardak kaynar suyun içine 4 gram rezene tohumu atılıp 10 dakika demlendikten sonra günde 2-3 bardak içilmesi gerekir.
 
Geri
Üst