Ben Küçükken ....... Sanıyordum ???

Cevap: Ben Küçükken ....... Sanıyordum ???

ben küçükken radyoların içinde küçük adamlar var sanırdım 😀 radyomuz düşüp kırıldığında içinden adamlar çıkacak diye beklemiştim ama çıkmadılar :D:D

haha 😀 çok değişk yorumlar okuyorum supersnzzz 😀

bnmde aklıma bişy geldi 😀
kuçukken annemın dizinden ayrılmazdım hep beni bırakıcakmış die düşünüyodum wc ye gırdıgınde zarıl zarıl ağlıodum bende girym die 😀 ayhahahah😀beni bırakçak die çok korkuyodum ya 😀ahh ahh 😀

ben küçükken hiç büyümücem sanıyodum ama nerdeee...

ben küçükken bebek yapılışını kadınla adama yan yana yatar bebek düşünürler ve öyle sabah hamile olur sanardım bide bende yatağın altına girince allah beni görmez sanadımmm

bi tane daha alima geldi ben kucukken yazin kararinca bir komsumuz beni kizdirmak istedigi zaman seni cingenelerden aldilar atli arabayla burdan gecerken annen seni satin aldi derdi.cok inanirdim cokta aglardim.annem oyke degil desede inandiramazlardi

bende gülerek yazıyorum elektirikli süpürgenin beni yiyeceğini düşünür çalışınca korkudan kapının arkasına saklanırdım.......

ben her gelinlik giyen kadının bebeği olur diye düşünürdüüm...bide bizim balkona ağacın yaprakları sallanırdı bende şarkı söylerdiim balkonda...ağaçların yapraklarıı sallandıkça ses çıkardıkça bende beni alkışlıyorlar sanırdıım..yapraklara teşekkürümü sunardım akıla bak yaff...çocuk aklı işte...:laugh:🙂

Geri