Merhaba
Parfümler insanın karakterini yansıtır bazen. Bazen şeker gibi bazen çiçek gibi bazen tutkulu bazen asi ve değişik bin bir çeşit koku insanların ilgi alanında. Kokular insan psikolojisinde de önemli yer tutuyor. Ben yıllar önce kullandığım parfümü kullandığımda yeniden ya da kokusunu duyduğumda o günlere geri dönüyorum resmen sizde de oluyor mu bilmiyorum ama tuhaf bir duygu gerçekten. Bir koku sizi yıllar yıllar öncesine götürebiliyor.
Bargello parfüm markası da güzel ve etkileyici kokuları ile nam salmış.
Bargello 126 bayan parfümü de içeriğinde bulunan meyveli, rum, şeker, tropikal, vanilya, beyaz çiçek kokularının birleşiminden oluşuyor. Bargello kullanıcıları kokularının hepsinin etkileyici ve kalıcı kokulara sahip olduğunun yorumunu yapmışlar.
''Bargello 126 bayan hangi parfüm''
Meyveli, rum, şeker, tropikal, vanilya, beyaz çiçek içeriğine sahip.
Doğru parfümü seçtiniz peki parfüm nasıl kullanılmalı?
''Parfüm kullanmanın incelikleri'' yazımızdan mutlaka parfüm kullanmak ile ilgili detayları inceleyebilirsiniz.
parfüm kullanmanın incelikleri parfümlerin son kullanma tarihi parfümün son kullanma tarihi parfümün önemi parfüm Hepimiz parfüm kullanmayı güzel kokmayı severiz ama parfüm kullanmanında bazı incelikleri var parfümün ustalarından parfüm kullanma incelikleri :parfum: Coco Chanel diyor ki...
www.meleklermekani.com