Bergello 126 kokusu beni benden aldı içinde neler var bunun?

  • Konbuyu başlatan bargello
  • Başlangıç tarihi
B

bargello

Forum Okuru
Bergello 126 kokusu beni benden aldı içinde neler var bunun?

Bargello 126 bayan hangi parfüm melek kadınlar kulubü bargello 126 hangi parfüm forum'da.​

Merhaba kızlar bir komşum var bina o kadar güzel kokuyor ki aynı katta olduğumuz için kendisine sordum kullandığı parfüm bargello dedi. Gerçekten çok güzel kokuyor. Bargello 126 bayan hangi parfüm içeriği nedir bunun benimle paylaşır mısınız? Bargello 126 istiyorum çok hoş kokusu var ya. Bargellonun başka bu denli güzel kokuları var mı merak ettim doğrusu nereden sipariş verebilirim acaba arkadaşlar?
 
Merhaba
Parfümler insanın karakterini yansıtır bazen. Bazen şeker gibi bazen çiçek gibi bazen tutkulu bazen asi ve değişik bin bir çeşit koku insanların ilgi alanında. Kokular insan psikolojisinde de önemli yer tutuyor. Ben yıllar önce kullandığım parfümü kullandığımda yeniden ya da kokusunu duyduğumda o günlere geri dönüyorum resmen sizde de oluyor mu bilmiyorum ama tuhaf bir duygu gerçekten. Bir koku sizi yıllar yıllar öncesine götürebiliyor. Bargello parfüm markası da güzel ve etkileyici kokuları ile nam salmış. Bargello 126 bayan parfümü de içeriğinde bulunan meyveli, rum, şeker, tropikal, vanilya, beyaz çiçek kokularının birleşiminden oluşuyor. Bargello kullanıcıları kokularının hepsinin etkileyici ve kalıcı kokulara sahip olduğunun yorumunu yapmışlar.

''Bargello 126 bayan hangi parfüm''​


Meyveli, rum, şeker, tropikal, vanilya, beyaz çiçek içeriğine sahip.

Doğru parfümü seçtiniz peki parfüm nasıl kullanılmalı? ''Parfüm kullanmanın incelikleri'' yazımızdan mutlaka parfüm kullanmak ile ilgili detayları inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst