LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
gebe olsaydınız ilaç vermezdi sanırımVe gebelik testi yapıldı tekrar dün 14.61 olan deger 16.66 cıktı bu denli yavas ilerlemesi beni korkutuyor yumurtlamanin uzerinden 13 gün gecmis endiselenmelimiyim
gebe olsaydınız ilaç vermezdi sanırımVe gebelik testi yapıldı tekrar dün 14.61 olan deger 16.66 cıktı bu denli yavas ilerlemesi beni korkutuyor yumurtlamanin uzerinden 13 gün gecmis endiselenmelimiyim
Kadın doguma gittim degerim 16yken 9 a düştü dün pregostan kullandim dokttor dedi daha yeni dölenmis tutunabilsin diye sana bu ilaci vericem onu kullandiktan sonra degerim düştü adet donemimin 1. Gunuydu 9 cikti ondan mi yoksa kullandiqm ilactan mi sizceGeç döllenme olabilir kadın doğum doktoru ne diyor
16 dan 9 a düşmesi iyi değil artması lazımdıKadın doguma gittim degerim 16yken 9 a düştü dün pregostan kullandim dokttor dedi daha yeni dölenmis tutunabilsin diye sana bu ilaci vericem onu kullandiktan sonra degerim düştü adet donemimin 1. Gunuydu 9 cikti ondan mi yoksa kullandiqm ilactan mi sizce
Deger kökten sifirlandi galiba lekelenmeler basladi16 dan 9 a düşmesi iyi değil artması lazımdı
Kimyasal gebelik galiba geçmiş olsunDeger kökten sifirlandi galiba lekelenmeler basladi
Benimde değerim öyle çıktı gebe misin cvp ver lütfenBende çok merak ediyorum tam 7 gün önce kan testine gitmiştim 3.7 ckmıştı betahcg testim dün tekrar gittim 198.4 cıktı kandaki betahcg değerim sizce normalmi
Test sonucunuz böyle ise hamilesiniz kadın doğum doktoruna gidip muayene olunBenimde değerim öyle çıktı gebe misin cvp ver lütfen