Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve gebelik testi yapıldı tekrar dün 14.61 olan deger 16.66 cıktı bu denli yavas ilerlemesi beni korkutuyor yumurtlamanin uzerinden 13 gün gecmis endiselenmelimiyim
Kadın doguma gittim degerim 16yken 9 a düştü dün pregostan kullandim dokttor dedi daha yeni dölenmis tutunabilsin diye sana bu ilaci vericem onu kullandiktan sonra degerim düştü adet donemimin 1. Gunuydu 9 cikti ondan mi yoksa kullandiqm ilactan mi sizce
Kadın doguma gittim degerim 16yken 9 a düştü dün pregostan kullandim dokttor dedi daha yeni dölenmis tutunabilsin diye sana bu ilaci vericem onu kullandiktan sonra degerim düştü adet donemimin 1. Gunuydu 9 cikti ondan mi yoksa kullandiqm ilactan mi sizce
Bende çok merak ediyorum tam 7 gün önce kan testine gitmiştim 3.7 ckmıştı betahcg testim dün tekrar gittim 198.4 cıktı kandaki betahcg değerim sizce normalmi
Merhaba ben kalp kapak hastasıyım iki çocuğum var son adet tarihim 29 ağustos adete sekiz gün kala bthcg sıfır son beraberlik on beş Eylül hamile değilim değil mi