@SadmiN abla sabrın için sabırla cevap verdiğin icin çok teşekkür ederimEvet tabiki adettir yerleşme kanaması olarak düşünüyorsun ama değil hayatım. Test Test Test sonucu buradan bakılır faraziyetle yazdıklarınla bakılmaz. Bilim çağındayız 🙂 Rahat ol hamileliğin asla yok.
Tek merak ettiğim @SadmiN abla internetteki yazılanların doğruluk payının ne kadar olduğu ben şüpheli ilişkim den sonra üçüncü beta HCG mi 49 gün sonra verdim negatif çıktı ama bazı sitelerde kadınlar beta HCG ilk negatif ti sonra pozitif oldu üç ay sonra pozitif oldu 2 ay sonra pozitif oldu diyor yani ben anlam veremiyorum abla ya benim de bildiğim beta HCG yanılmaz doktorlar da ilişkiden en erken 14 gün sonra beta HCG testi yanıt verir diyorRica ederim güzel kızım benim ne zaman soru sorasın gelir se gel![]()
@SadmiN abla bu disardaki i klozetlerden cafelerden oradaki pecetelerden vajinaya sürülen peçete oturulan kolozet falan gebe birakmaya yeter mi orda sperm. Vs olursaHayatım bak kaç keredir yazıyorum bir kere daha yazayım. İlişkinden sonra bir ilişkin olmadı ise adet oldu isen bhcg testini de yaptığında negatif diyorsa hamile kalma kalmış olma gibi bir şansın yok yok bunu anlatmaya çalışıyorum sana. O sitelerde yazanlar safsatadır.
Peki benim iki gün önce gördüğüm o kahverengi akıntının sebebi bu aralar çok cafe ortamına girdim @SadmiN abla e sürekli tuvalet ihtiyacın geliyor acaba diyorum böyle bı yerden klozetten peceteden gebelik olmuş olabilir de ondan dolayı mı adetime 6 gün kala bu olayı yaşadım kafama takılan da bu ablamTabiki hayatım biraz dikkat etmek gerekiyor özellikle dışarıdaki wc lerde bırak sperm kalıntısını çiş bile olsa tam temizlemeden oturma. Sperm olsa ne olur ordan peçete ile özel bölgene değse silsen. Tabiki hamile kalabilirsin dikkatli olmaz lazım.
Gebe olmadığın kesin de cafelerdeki tuvaletleri pek kullanmanı önermem mecbur kalmadığın sürece tabiki kimde ne var bilemezsinPeki benim iki gün önce gördüğüm o kahverengi akıntının sebebi bu aralar çok cafe ortamına girdim @SadmiN abla e sürekli tuvalet ihtiyacın geliyor acaba diyorum böyle bı yerden klozetten peceteden gebelik olmuş olabilir de ondan dolayı mı adetime 6 gün kala bu olayı yaşadım kafama takılan da bu ablam