*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Şubat 2008 #1 bir geyik masalı:))))) herkez kendınden bı cumle yazacak ve bı hıkaye olusturacagız..hayal gücünüz bakalım konuyu nerelere getırecek😛arty: ben başlıyorum herkes birer cümlelik devamını getirsin arkadaşlar bakalım masalın sonu nerelere varacak😀 birgün arkadaşım beni eve kahve içmeye çağırdı.......
herkez kendınden bı cumle yazacak ve bı hıkaye olusturacagız..hayal gücünüz bakalım konuyu nerelere getırecek😛arty: ben başlıyorum herkes birer cümlelik devamını getirsin arkadaşlar bakalım masalın sonu nerelere varacak😀 birgün arkadaşım beni eve kahve içmeye çağırdı.......
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 11 Şubat 2008 #2 Ce: bir geyik masalı🙂)))) Bende üzerimi giyindim ve ciktim, karsima birden bir deve cikti veee....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Şubat 2008 #3 Ce: bir geyik masalı🙂)))) yaww devenin ne işi var karşımda diye düşünürken.....
Fatimole Yeni Üye Üye 12 Şubat 2008 #4 Ce: bir geyik masalı🙂)))) Bir baktım ki devenin sahibi geldi..
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 12 Şubat 2008 #5 Ce: bir geyik masalı🙂)))) Bana bir bagirdi, bende korktum ve kactim... Kosarken...
_Mermaid_ Yeni Üye Üye 13 Şubat 2008 #6 Ce: bir geyik masalı🙂)))) devede sahibinin bağırmasından korkup benim peşimden koşmaya başladı 🙁
PaSikA Yeni Üye Üye 14 Şubat 2008 #7 Ce: bir geyik masalı🙂)))) tam deveden kaçtım derken ayağım taşa takıldı ve düştüm...
kroçe Yeni Üye Üye 14 Şubat 2008 #8 Ce: bir geyik masalı🙂)))) düştükten sonra tam doğrulup basımı kaldırdım ki ne göreyim develer bir ken iki olmuslar ve ben son hız koşmaya devam ettim
Ce: bir geyik masalı🙂)))) düştükten sonra tam doğrulup basımı kaldırdım ki ne göreyim develer bir ken iki olmuslar ve ben son hız koşmaya devam ettim
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Şubat 2008 #9 Ce: bir geyik masalı🙂)))) sonra karsima kücük bir kuyu cikti, hemen indim veee...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Şubat 2008 #10 Ce: bir geyik masalı🙂)))) öyle susuamıştım ki kana kana su içtim..tam başımı kaldırdım kii ne göreyim..
Ce: bir geyik masalı🙂)))) öyle susuamıştım ki kana kana su içtim..tam başımı kaldırdım kii ne göreyim..