Birbiriyle uyumlu renk kombinleri

MeLOo

Daimi Üye
Üye
Birbiriyle uyumlu renk kombinleri
pudra rengi ile uyumlu renkler pudra rengiyle uyumlu renkler
Pembe Tonlar

2010 ilkbahar-yaz modasının en popüler rengi pembe; pozitif duygular uyandırıyor ve genç görünümü sağlıyor. Kombinin herhangi bir parçasında pembe varsa; aşağıdaki renkleri kullanabilirsiniz.

Beyaz

Krem

Kahverengi

Siyah

Bebe mavisi

Gri

Ten rengi

Yeşil Tonlar

Bulunduğumuz sezonun en trendi rengi yeşil; kendini ferah hissetmenizi sağlarken, karşı tarafta olumlu duygular uyandırır. Kombinin herhangi bir parçasına yeşil varsa; aşağıdaki renkleri kullanabilirsiniz.

Mavi

Sarı

Beyaz

Kahverengi

Ten rengi

Pudra

Su yeşili

Gri

Mavi Tonlar

Gökyüzünün ışıltısını stilinize yansıtan mavi; pozitif hissetmenizi sağlarken karşınızdaki kişinin size karşı güvenin duygusunun artmasını sağlıyor. Kombinin herhangi bir parçasında mavi varsa; aşağıdaki renkleri kullanabilirsiniz.

Yeşil

Mor

Turkuaz

Beyaz

Krem

Gri

Toz pembe

Ten rengi

Turuncu Tonlar

Yaz mevsiminin enerjisini üzerinizde taşımanızı sağlayan turuncu; pozitif ve canlılık hissi yaşatıyor. Kombinin herhangi bir parçasında turuncu varsa; aşağıdaki renkleri kullanabilirsiniz.

Sarı

Kahverengi

Krem

Gri

Ten rengi

Beyaz

Gri Tonlar

Turuncu, mavi, yeşil, pembe gibi tüm renk tonlarıyla uyum sağlayan renk gridir. Çünkü gri nötr bir renktir. Siyah, mor, kahverengi, sarı gibi tüm renklerle gri rengi kombinleyebilirsiniz.
dikkate aliciimm bende bazen kafam karışıyodu uyar mıııı uymaz mıı diye :D:D
 
Geri
Üst