Boğazım Ağrıyor Boğaz ağrısına ne iyi gelir

T

Tutku<<<>

Forum Okuru
Boğazım Ağrıyor Boğaz ağrısına ne iyi gelir
Boğazım Ağrıyor Boğaz ağrısına ne iyi gelir bitkisel doğal tedavi yolları nelerdir boğaz ağrısı nasıl hemen geçer kızlar

Merhaba

Aşağı yukarı 3 gündür boğazımda bir ağrı var. Bademciklerimi ben daha önce aldırdım yani aldıralım .Yaklaşık 15 sene oldu. Dediğim gibi üç gündür boğazımda bir ağrı var evde bir gargara var onda gargara yapıyorum biraz iyi geliyor gibi ama henüz geçmiş değil boğazımdaki bu ağrıyı bitkisel olarak nasıl geçirebilirim bitkisel bir gargara ya da bir doğal bitkisel tedavi yolu var mı yazar mısınız
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba

Bu pandemi sürecinde gerçekten kendimizi daha fazla dinler olduk ve biraz da pimpirikli olduk diyebilirim En azından ben öyleyim Boğazım biraz Ağrısı biraz hisse hemen Karbonatlı su yapıp gargara yapıyorum daha sonra hemen daha ne yapabilirim diye onun derdine düşüyorum.

Boğazımdaki ağrı için sana da karbonatlı su öneririm yaklaşık 1 tatlı kaşığı karbonatı bir bardak suda eritiyorsun gargara yapıyorsun. Karbonat mükemmel bir antiseptiktir boğazındaki bütün mikropları giderecek ve öldürecektir.

Karbonatlı su ile gargara yapman yeterli olmayabilir bunun yanında bitkisel birkaç şey daha tavsiye etmek istiyorum. vücudunda ki iltihap ya da enfeksiyonu tedavi edecek dolayısı ile boğazımda Eğer böyle bir enfeksiyon varsa onu da tedavi edecek aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirecek çok iyi bir kür önermek istiyorum.

Zencefil zerdeçal ve bal karışımını her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı alıyorsun yine aynı şekilde öğlen ve akşam aç karnına Günde 3 kez bu karışımı alıyorsun. bu karışımı en az 4 gün kullanmalısın ve bu karışımı yedikten sonra 1 saat ya da en az yarım saat su içmemelisin. bu karışımın oranlarını verebilirim bir yemek kaşığı zerdeçal bir yemek kaşığı Zencefil bir yemek kaşığı ya da 2 yemek kaşığı bal. Geçmiş olsun.

Aşağıdaki linki de incelersen faydalı olur

 
Geri
Üst