Boyun fıtığı olup olmadığımı nasıl anlarım

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Boyun fıtığı olup olmadığımı nasıl anlarım
Boynum çok ağrıyor sürekli baş arılarım ve kol ağrılarım var acaba boyun fıtığımıyım? diye merak mı ediyorsunuz...

Her boyun arısı elbette ki boyun fıtığı şeklin de yorumlanamaz. Boyun fıtığı hakkın da detaylı bilgiler içeren boyun fıtığı nedir konumuzu tıklayarak geniş detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Boyun fıtığı tanısı ve tedavisi için mutlaka bir uzman hekime görünmeniz gerekiyor.

Boyun fıtığın da ağrı özellikle sırt bölgesine, kürek kemiğine, omuza kollara, başın arka tarafına vurur ve bazen de parmak ucuna kadar inen ağrılar oluşur.

boyun-fitigi-ilk-belirtileri_15.JPG


Fıtığa bağlı olarak kollar da ve parmakların bazı bölümlerin de uyuşma, karıncalaşma ve güç kaybı yaşanabilir. Öncelikle eğer siz de bu tür belirtiler varsa mutlaka en kısa zaman da bir uzman hekime görünmenizi tavsiye ederiz.

Boyun ağrıları, farklı nedenlerden dolayı da olabildiğinden dolayı fıtıkla karıştırmamak gerekir.

Eğer doktorunuz tarafından size boyun fıtığı teşhisi konmuşsa ilaç tedavisi ile birlikte boyun fıtığı egzersizleri önerecektir. Boyun fıtığı egzersizleri için tıklayınız.
 
ay bendede var boyun fıtığı çok fazla ağrılarım oluyor doktorumda bana egzersiz önerdi bide boyun düzleşmesi çıktı sanırım yakında fizik tedaviye başlıcam çünkü artık fıtık ağrısından duramıyorum önceden arada bir ağrırdı şimdi sürekli bir ağrı çekiyorum kollarıma vuruyor güçsüzlük oluyor şiddetli başağrısı yapıyor
 
Geri
Üst