Bu kadar olmaz" dedirten, birbirinden ilginç rekorlar...

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Bu kadar olmaz" dedirten, birbirinden ilginç rekorlar...
Çılgın koleksiyoncu
ABD'li Frank Artest, 1965 yılında sakız kağıdı koleksiyonu yapmaya karar verdi. 39 yıl içinde 1 milyonu aşkın sakız kağıdı biriktiren Artest, bunların hepsini birbirine ekleyince 2 dalda Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Artest, 267 kilo ile "toplam ağırlık" 13 kilometre ile de "uzun" dallarındaki rekorun sahibi oldu. Miami kentinde gerçekleşen bu gösteri için, eyelet valiliğinden izin almak için tam 4 ay uğraşan Artest, izni almanın da bir rekor olduğunu söylemişti.

13 yaşında rekor kırdı
İngiliz Jack Cruwys-Finnigan adlı kay kay tutkunu çocuk, hobisi sayesinde Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Başkent Londra'da Guinness yetkililerinin önünde, kaykayının üzerine çıkan Jack, 60 saniye içinde bu özel alaşımlı kaykayına tam 31 defa takla attırdı. Daha önceki rekor 28 defa ile bir Fransız kakkay ustasına aitti.

Bu defa 17 kişi...
Dünyanın en küçük otomobili olarak gösterilen Smart, bir rekora daha evsahipliği yaptı. Geçtiğimiz yıl, Çin'in Pekin kentinde toplanan 16 genç, Smart otomobiline binerek bu alanda bir rekora imza atmıştı. Aynı grup bir genci daha yanlarınaz alarak giriştikleri denemede, bu rakamı 17'ye çıkarttı. Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmekten büyük mutluluk duyan 17 genç, Smart'tan çıktıktan sonra yaklaşık 20 dakika uyuşukluk nedeniyle yerden kalkamadı.

signature.gif
 

Benzer Diğer Konularımız !

M
Cevaplar
5
Görüntüleme
2K
HaLLoWeeN*
H
M
Cevaplar
1
Görüntüleme
1K
HaLLoWeeN*
H
M
Cevaplar
1
Görüntüleme
2K
HaLLoWeeN*
H
Geri
Üst