Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 3 Ocak 2010 #1 bu ne biçim türkçe ben bile(genç olarak)artık böyle kelimeler kullanmıyorum ve artık böyle konusanlardan nefret ediyorumm bu ne ya şu kelimelere bakın en sinir olduğumda bu kelimeler : yha,pls,pai 1 kaşık suda boğasım var
ben bile(genç olarak)artık böyle kelimeler kullanmıyorum ve artık böyle konusanlardan nefret ediyorumm bu ne ya şu kelimelere bakın en sinir olduğumda bu kelimeler : yha,pls,pai 1 kaşık suda boğasım var
$ul€ Yeni Üye Üye 3 Ocak 2010 #2 doğru söylüyosun pasaklım bazen bende aceleden yazıyorum ölye ama haklısın gerçekten...
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 3 Ocak 2010 #3 🙂 🙂 tamam msn de olur yazarsın ama bizim okulda belkide her yerde böyle konusuyorlar iğrenç bence 😕
seerose Daimi Üye Üye 17 Ocak 2010 #4 Oooo canim bunlar birsey mi,bazen ne konustuklarini bile anlayamiyorum,bende kelimeleri kisaltanlara cigik oluyorum,geliom,gidiom gibi.
Oooo canim bunlar birsey mi,bazen ne konustuklarini bile anlayamiyorum,bende kelimeleri kisaltanlara cigik oluyorum,geliom,gidiom gibi.
juju Yeni Üye Üye 17 Ocak 2010 #5 sana tüm kalbimle katılıyorum canım konuşmalarımız bile türkçeden cıkıyo....
P pellybon Yeni Üye Üye 11 Şubat 2010 #7 juju' Alıntı: sana tüm kalbimle katılıyorum canım konuşmalarımız bile türkçeden cıkıyo.... Genişletmek için tıkla ... Çıkıyo değil çıktı bile.... Etrafına dönüp bakarsan anlarsın
juju' Alıntı: sana tüm kalbimle katılıyorum canım konuşmalarımız bile türkçeden cıkıyo.... Genişletmek için tıkla ... Çıkıyo değil çıktı bile.... Etrafına dönüp bakarsan anlarsın
ebraryksl Yeni Üye Üye 11 Şubat 2010 #8 birde böle türkçe cümle içinde ingilizce kullananlara (kullanmaya çalışan ama beceremeyenlere) gıccık oluyorum...
birde böle türkçe cümle içinde ingilizce kullananlara (kullanmaya çalışan ama beceremeyenlere) gıccık oluyorum...