nisan Yeni Üye Üye 30 Nisan 2008 #251 Ce: burasida nisanin kösesi olsun ne demek angel hep gelirim canim kizlar hepinize tskler beni yanliz birakmadigniz icinn hep beklerim buyrun gelinn
Ce: burasida nisanin kösesi olsun ne demek angel hep gelirim canim kizlar hepinize tskler beni yanliz birakmadigniz icinn hep beklerim buyrun gelinn
nisan Yeni Üye Üye 30 Nisan 2008 #253 Ce: burasida nisanin kösesi olsun butun koseme gelenlere hediyem olsun melkerim iyiki varsniz
nisan Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2008 #255 Ce: burasida nisanin kösesi olsun tskler pasikam ve herkese sagolun
nisan Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2008 #257 Ce: burasida nisanin kösesi olsun bunlar sana hayrünisa tskler geldigin icin canim hayirli cumalarr
sementha Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2008 #258 Ce: burasida nisanin kösesi olsun hayırlı olsun köşen canım sık sık uğrarım artık sana .... sabah sabah sana bak neler getirdim????
Ce: burasida nisanin kösesi olsun hayırlı olsun köşen canım sık sık uğrarım artık sana .... sabah sabah sana bak neler getirdim????
S Saucy Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2008 #260 Ce: burasida nisanin kösesi olsun AçıLışa gelemedim😀 Geç oLsunda güç oLmasın Size Layık değil ama Lütfen kabul edin
Ce: burasida nisanin kösesi olsun AçıLışa gelemedim😀 Geç oLsunda güç oLmasın Size Layık değil ama Lütfen kabul edin