UzakMavi Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #392 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun DUNYADA ESSIZ BIR GUZELLIK VARSA O DA KALBINDEDIR. HAYATININ BUNDAN SONRASI KALBININ GUZELLIGI GIBI GECSIN. IYI KI VARSIN VE İYİKİİ DOSTUZ !!! NEDEN SANA DOSTUM DİYORUM ?
Cevap: burasida nisanin kösesi olsun DUNYADA ESSIZ BIR GUZELLIK VARSA O DA KALBINDEDIR. HAYATININ BUNDAN SONRASI KALBININ GUZELLIGI GIBI GECSIN. IYI KI VARSIN VE İYİKİİ DOSTUZ !!! NEDEN SANA DOSTUM DİYORUM ?
UzakMavi Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #393 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun canımm yüreğii güzell arkadaşım sana eşinle ve minik kizinla birlikte sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun bi ömür diliyorum..Senii çok seviyorum canımm ..
Cevap: burasida nisanin kösesi olsun canımm yüreğii güzell arkadaşım sana eşinle ve minik kizinla birlikte sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun bi ömür diliyorum..Senii çok seviyorum canımm ..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Temmuz 2008 #398 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Temmuz 2008 #400 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun