nisan Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #161 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol canim haydecim benimminan bnde seni cok seviyorumm,sohbete gelirsin sandim gelmedinn,sevgilerimle canim bu cicek sana canim arkadasimm,
Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol canim haydecim benimminan bnde seni cok seviyorumm,sohbete gelirsin sandim gelmedinn,sevgilerimle canim bu cicek sana canim arkadasimm,
nisan Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #162 Ce: burasida nisanin kösesi olsun herkese güzel saglikli haftalar diliyorumm,
esena Aktif Üye Üye 10 Mart 2008 #163 Ce: burasida nisanin kösesi olsun nisanım bitanem günaydınlar olsun güzel haftalar diliyorum
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #164 Ce: burasida nisanin kösesi olsun merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
Ce: burasida nisanin kösesi olsun merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
nisan Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #166 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagolun kizlar geldiginiz icin öpüyorum sizi,,sevgilerrrrrrrr
esena Aktif Üye Üye 11 Mart 2008 #168 Ce: burasida nisanin kösesi olsun günaydın canım dostum sana çok ihtiyacım var seni çok seviyorummm
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 11 Mart 2008 #169 Ce: burasida nisanin kösesi olsun senin gibi tatlı köşene uğramadan olurmu hiç nisancım herzaman geliriz öptüm seni canım.
Ce: burasida nisanin kösesi olsun senin gibi tatlı köşene uğramadan olurmu hiç nisancım herzaman geliriz öptüm seni canım.