melegimeren Yeni Üye Üye 31 Mart 2008 #221 Ce: burasida nisanin kösesi olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun insallah canım arkadaşım seni özledik
Ce: burasida nisanin kösesi olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun insallah canım arkadaşım seni özledik
esena Aktif Üye Üye 1 Nisan 2008 #222 Ce: burasida nisanin kösesi olsun geçmiş olsun nisanım seni çok seviyommmmmmmmmmm
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 1 Nisan 2008 #223 Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım iyi olman en çok istediğimiz şeydir seni çok seviyoruz ve çok iyi olmanı en içten diliyoruz hadi çabuk gel özledik seni
Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım iyi olman en çok istediğimiz şeydir seni çok seviyoruz ve çok iyi olmanı en içten diliyoruz hadi çabuk gel özledik seni
HİDOŞ Aktif Üye Üye 4 Nisan 2008 #225 Ce: burasida nisanin kösesi olsun bir an önce sağlığına kavuşup aramıza dönmeni bekliyoruz canım
nisan Yeni Üye Üye 5 Nisan 2008 #226 Ce: burasida nisanin kösesi olsun hepinize cok tskler hepinizi cok özledim cok seviyorum canlarim bu gül size
Ce: burasida nisanin kösesi olsun hepinize cok tskler hepinizi cok özledim cok seviyorum canlarim bu gül size
deniz_25710 Yeni Üye Üye 6 Nisan 2008 #230 Ce: burasida nisanin kösesi olsun güzel pazarlar geçirmen dilegimle