esena Aktif Üye Üye 27 Şubat 2008 #72 Ce: burasida nisanin kösesi olsun seni seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
esena Aktif Üye Üye 27 Şubat 2008 #73 Ce: burasida nisanin kösesi olsun günaydın canım dostum bi denk gelemiyoz ya özledim seni bitam-nesiyaaaaaaaaaaaaaa
Ce: burasida nisanin kösesi olsun günaydın canım dostum bi denk gelemiyoz ya özledim seni bitam-nesiyaaaaaaaaaaaaaa
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Şubat 2008 #74 Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım günün güzel geçsin hepimizin böle hayırlı çocukları olur inşallahhh
Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım günün güzel geçsin hepimizin böle hayırlı çocukları olur inşallahhh
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #76 Ce: burasida nisanin kösesi olsun guzel bır gun gecırmen dılegıyle
nisan Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #77 Ce: burasida nisanin kösesi olsun cok sagolun canlarimm,bnm cok mutlu oldumm,sizleri cok seviyomm,hepinize iyi guzel saglikli gunler
Ce: burasida nisanin kösesi olsun cok sagolun canlarimm,bnm cok mutlu oldumm,sizleri cok seviyomm,hepinize iyi guzel saglikli gunler
esena Aktif Üye Üye 28 Şubat 2008 #79 Ce: burasida nisanin kösesi olsun iyi akşamlar canım seni çok seviyom sen benim bitanemsin
esena Aktif Üye Üye 29 Şubat 2008 #80 Ce: burasida nisanin kösesi olsun iyigeceler dliyrum nisanın dostum seni çok seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ce: burasida nisanin kösesi olsun iyigeceler dliyrum nisanın dostum seni çok seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm