Bütün bahçeler çiçek açacak

M

Misafir

Forum Okuru
Bütün bahçeler çiçek açacak
Bütün bahçeler çiçek açacak
ayd0158.jpg
Pelsan Aydınlatma’dan Kamelya ve Gardenya bahçe Ürünleriyle dış mekanlara yeni dokunuş. Pelsan Aydınlatma’nın yeni bahçe ürünleriyle bu yaz bütün bahçeler çiçek açacak. Bahçe duvarlarımızı, kapı girişlerini, bina önlerini, yürüme yollarını, çimenlik alanları aydınlatmak için kullanılan ürünlere çok farklı bir alternatif yaratacak. Aydınlatırken gözümüze de hitap edecek Kamelya ve Gardenya’larla mekanlar çok daha şık olacak.

Pelsan Aydınlatma’nın ithalat bölümü tarafından bu yıl pazara sunulan Kamelya ve Gardenya serisi bahçe ürünleri suya ve toza karşı yüksek koruma sınıfına sahip. Enerji tasarruflu lambalarla kullanılabilen ürünler, dekoratif buzlu camı, farklı motiflerle süslenmiş alüminyum gövdesi ile şıklığı bozmadan sağladığı dayanıklılığı ile bu yaz en çok tercih edilen bahçe ürünleri olacak.

Kullanıldığı yerlerde çiçek bahçesi görünümü verecek olan Kamelya ve Gardenya bahçe ürünlerinin duvar üstünde kullanılan aplikleri ile kapı önleri, bina girişleri, bahçe duvarları, villa çevreleri aydınlatılabiliyor. Yere monte edilen iki ayrı modeli ise yürüyüş yolları, bahçe ve bina girişleri, villa önleri, sahiller, çimenlik alanlar için modern bir alternatif sunuyor.
 
Geri
Üst