E
eu2
Forum Okuru
Bende yaptiracaktim ama esim istemedi uzulursun diye 🙁
amin inşallahhAh mervecim hem madden hem manen yorulduk allahim yuzumuzu guldurur insallah...
canım benim heyecanıma ve merakıma yenik düştüm sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim. Kimseye bişey bile söylemedim sonucu ssat 3 te alıcam.Bir an dedim yani ölüm yok sonunda hani olmayacaksa bu kadar umut boşa gitmesin istedim..Ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilemedim...Sonucu hemen size yazarım..Eu2 niye adet olacagini düşündün cnm belirti mi gördün? Benim kasiklarim cok agriyo..diyorum ki hamilelik olsaydi goguslerim siserdi adtten once hep sisiyordu ztn bu kez tik yok anlamadim:-(Merve sıkıntılar çoğumuz da aynı. Cok zor bir surec ama Rabbim daha kotusunden korusun ..cok şükür eslerimiz yanimizda Allah basimizdan eksik etmesin. .Dedigin gibi burda daha rahat paylasiyoruz arkadaslar cok samimi gerçekten ♡O yüzden birbirimize destek olacagiz.bir de biraz daha bekle kan tahlili için bence ..cok cok üzülüyor insan. .her tahlil sonucu kendimi odaya kapatip gozlerim kuruyana kadar aglardim :'(
canım benim heyecanıma ve merakıma yenik düştüm sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim. Kimseye bişey bile söylemedim sonucu ssat 3 te alıcam.Bir an dedim yani ölüm yok sonunda hani olmayacaksa bu kadar umut boşa gitmesin istedim..Ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilemedim...Sonucu hemen size yazarım..
yazarım tabiki sabırla bekliyorum..Cnm cok heyecanli hemen yaz nolur bizede tamammi
bencede birbirimize dua edelim şu an bana dua edin inşallah sonuç pozitif çıkar.Bende size çok dua ederim..Ya dua edelim birbirimize inşaallah. .dusunsenize hepimizin hamile olduğunu cok heyecanli olurdu yaaaaaa🙂hayal kurmak güzeldir 🙂🙂 🙂 🙂