Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Adetime 4 gun kala kan testi yaptık negatif.. doktorum u değiştirmeye karar verdim cok canımı sıktı 3 aylık tedavi sürecimde iki ay catlatma ignesi üçüncü ayda klomen kullandım doktorla son görüşmede kaç aydır uğraşıyoz olmuyor aşılama dedi hersey normal neden böyle oldu çok moralim bozuk ne önerirsiniz

Maalesef kısırlık tedavisi can sıkıcı bir süreç.Sabırlı olmanız gerekiyor.Kafanıza çok takarsanız olmaz.Odağınızı çocuk konusundan çevirin.Çok düşünmeyin.Stres gebe kalmaya engel önemli sebeplerdendir.Allah size ve tüm isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin.

Serdem tabiki doktorun etkisi yok değil araştır en iyisine git fakat allah nasip eteği zaman n igne ne ilaç gerek bile yok sanırım daha zamanı var üzülme yıpratma kafayı yiycez yakında yoksa

Klomen ve pregnly igne kullandım iki aydır sağ dizimin alt kısmında ikidir morluk oluyo içi dolu gibi elledigimde sert ve kalp çarpıntısı oluyor böyle bsy duyan yaşıyon varmı ikinci kez oluyor ve korkutuyor bni kalbimde sknti mi var acaba

Maalesef kısırlık tedavisi can sıkıcı bir süreç.Sabırlı olmanız gerekiyor.Kafanıza çok takarsanız olmaz.Odağınızı çocuk konusundan çevirin.Çok düşünmeyin.Stres gebe kalmaya engel önemli sebeplerdendir.Allah size ve tüm isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amin inşallah mübarek kandil gecesi yüzü suyu hürmetine Allahım ben ve tum isteyenlere nasip etsin. Haklısınız ben çok stres yaptım sürekli kendimi dinliyorum bir uğraş bulmam lazım.

Geri