Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

malesef doktora gittiğim gün adet olmuşum sevinmiştim ne güzel yaa doktorum belki gebelik belkide sadece bi yumurtadır 10 gün sonra tekrar gel bakalım demişti

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım hep yazdıklarınızı okuyorum bende yazmak istedim durumumu 3 yıllık evliyim bir boş gebelik geçirdim 1 sene önce... klomen ve çatlatma iğnesi kullandım b bekliyorum

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım hep yazdıklarınızı okuyorum bende yazmak istedim durumumu 3 yıllık evliyim bir boş gebelik geçirdim 1 sene önce... klomen ve çatlatma iğnesi kullandım b bekliyorum
inş.hamile klırsin cnm bnm hoş geldin bu arada aramıza bende kullan dım ilk çatlatma ignemde hamile kaldım simdi 4 aylık hamileyim darısı hepinize inşallah güzel haber alırız sizden

valla canım benım bn 3 kere test yaptım 11 14 16. günlerimde hepsinde silik ikinci çizgi çiktı sonra doktora gittim cok sancılanıyordum meger erken gebelik belirtisiymis sonra kan testi yaptırdım 587 .33 çıktı oyle

kızmı erkek mi bebeğin belli oldumu Allah bizlerede nasip etsin böyle çatlatma iğnesiyle hamile kalan birilerini duymak iyi geliyr bende pko var hep tek yumurta oluşuyor biraz şansım az inşallah allah ol der olur hayırlısıyla

kizlarrr bende klomen +çatlama ignesi oldum bugün 14.gun 11.gun idrar testi yaptım negatif çıktı sizce ne yapmaliyim

Geri