Melis senin igne olali kacinci gun hic test feln yaptinmi
Cnm form sayfasina gel ordan yazismak daha kolayMelis senin igne olali kacinci gun hic test feln yaptinmi
Cnmm guzel dileklerin icinn cokkk tesekkur ederizzz sanada hayirli cumalar rabbim gonlunuzun muradini versinnn hayirli saglikli hamilelik ve saglikli ayip amansizz bebiss nasip etsinnAs hoşgeldin Yusuf'um doğru diyosun geçen ay ben öyleyim kendini dinledikce bişey çıkıyor sanki hamile gibi oluyosun kendini hazırlamış gibi oluyo insan kötü oluyo tabiki sonucu negatif olunca her zamn iyi düşünüp iyi olalım inş canım arkadasım iyi haber alışın da bebişlerimiz sağlıklı tutunmuştum size kızlar herseyyyyyyyy gönlümüzce kalbiniz gibi temizzz olsun CUMANIZ HAYIR BAKTINIZ AÇIK DUALARINIZ KABUL OLSUN EVLADI OLMAYANLARA EVLAT VERIP ANNELIĞI BABALIĞI TATTIRSIN YARADAN
Hisgeldin aramiza cnm aminn herkesde olacak diye birsey yok cnm kasik agrisi fln cekip hamile kalamayan cok kisi var ignenin etkisi bunyeden bunyeye gore degisiyor galiba 😉Mrh arkadaşlar benim bir oğlum var hiç doktora falan gitmeden tedavisiz iki ay içinde hamile kaldım şimdi bir yıldır kardeş istiyoruz Ayaza ama olmuyor bende ikinci ignemi yaptırmalı 10 gün oldu ama ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı hiç birşey yok sonucu çok merak ediyorum okudum yorumları herkeste kasık ağrısı batması göğüste hassasiyet ama benim hicbirseyim yok inşallah bu ay olur yaa Allahım isteyen herkese nasip etsin