Ne zamana kadar bekliyceksin beyza? benim bugün iğneden sonra 7.günüm kızlar bakalım hayırlısı hiç birşey hissetmiyorum arada vücut ısısı yükseliyor o kadar sadececgdm hiç hevesim kalmadı o yüzden adetimi beklicem galiba 🙁
Ne zamana kadar bekliyceksin beyza? benim bugün iğneden sonra 7.günüm kızlar bakalım hayırlısı hiç birşey hissetmiyorum arada vücut ısısı yükseliyor o kadar sadececgdm hiç hevesim kalmadı o yüzden adetimi beklicem galiba 🙁
aaaa nerde oturuyorsun canm burada yani tekirdağ da güneş başıma geçti resmen 🙂hmm hayırlısı canım o zamn... ayy ALLAH'IM hava bir kötü 5. katta oturuyorum ewi alıp gidicek rüzgar 🙂
ya ben dayanamayıp 12. gün evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı heveslenip kan verdim ama negatif çıkti hayellerim kırıldı o yüzden adet günüme kadar yani 4 gün daha beklicemNe zamana kadar bekliyceksin beyza? benim bugün iğneden sonra 7.günüm kızlar bakalım hayırlısı hiç birşey hissetmiyorum arada vücut ısısı yükseliyor o kadar sadece
canım bazıların da bu iğne adet gecikmesi veya daha erken gelmesi gibi durumlar yapıyo yani bünyeden bünyeye değişebiliyor. O üç gün sonra yumurtlamışım diyenler de sanırım adet olma zamanlarına göre diyorlar yani normalde iğnenin 14. gün doktor adet olursun diyor eğer 17. güne sarkarsa 3 gün sonra yumurtlamışım diyorlar. yani ben okuduklarımdan bunu anlamıştım 🙂 yanlışım varsa arkadaşlar beni düzeltsin 🙂 bende de iğne aşırı gaz sıkıntısı oldu hala bile devam ediyor . benimde bugün 14. günüm hayırlısı bakalım 🙂
Ben 34 yaşındayım kızım 13 yaşında 🙂 güzel bir duygu gerçekten ama çocukken anlamamıştım şimdide istiyorum bakalım rabbim ne zamanı uygun gördüyse artıkinsallah olmazsn beyzaa 🙂 genc anneler olalım yas gitmeden