asyanur eren
Hamiş Melek
Abimlerde hm abimde hm yengemde sorun var.tup bebek yaptular yine olmadi..
ya canım etraftaki cahillerle uğraşmak kesinlikke zordur ama iş sende bitiyor. Daha 9 aylık evli biri olarak sen neden o psikolojiye giriyosun ki. Yaşadığın çevre nasıl bilmiyorum ama sen de biz daha 1 yıllık bile evli değiliz çocuk için de erken de kapat çenesini milletin. Dik dur koyverme kendini. Burda 2 yıl 3 yıl bekleyen var ciddi sağlık sorunu olan var. Onlar ne yapsın? Yanlış anlama lütfen ama senin çevren ve aile yapın nasıl? Eşin doktora gitmek istemiyo ama seni hiçbir sorunun yokken 4 doktora gönderebiliyo ( O doktorlardan bir Allahın kulu sormadı mı eşine senin değerler nasıl diye) ya da çevrendeki insanlar abisinin yok bunun da olmaz diyecek kadar düşüncesizce konuşabiliyor? Yaşın falan mı çok küçük bu kadar üstüne geliniyor. Çok ciddi yanlışlar var yani ortada anlayamadım ben.Ya bn kendimi sikintiya koymm..abimlerin 8 yildr evli cock yok etraftaki bilincsz cahil vah vah abisinn yok bunn da yok diye diye psikolojm alt ust olmus..acaba oyle olur mu die kndmi almiyrm haliyle..
Asyacığım iyi yapmışsın eşinle konuşmakla ama bir de şu yıllardır çocuğu olmayan kadın psikolojisinden de çıksan daha güzel olur. "Ben hep sorun bendedir diye düşündüm" diyebileceğin kadar vakit geçmiş ki senin. Alt tarafı 9 aylık evlisin. Ayrıca çoğumuz özel hastanede tedavi görüyoruz. Devlet ya da özel hiç fark etmez asla bu kadar erken ilaca başlanmaz hele ki hiçbir problem yokken. Bence sen kafa dağıtacak farklı uğraşlar edin. Çalışıyorsan işinle ilgili bir şeyler yap. Çalışmıyorsan ne bileyim spora git, kurslara git. Senin problemin GEREKSİZ STRESSSS 🙂Bwn hep ozele gdym..hic devlet hastansne gtmedim..btn ozeldekilr ayni seyi verdi ayni Seyi dedi..esimle konstm zaten sagolun ssyenzde oda.dusun tasin dedim sende gdcksin yok fln dedi..bnde daha gtmm dedim sen gtmzsen ..cok pis trip yptm 🙂) cnku bn her zmn sorun bndedr blki diodm..
Aysenur bak ikimizi kiyaslarsak, ben stres yapabilirim. Çünkü uç yillik evliyim üçüncü asilamami yaptim ve bugün yine adet oldum.Aynn guness arkkadslrmda bunu bnu bna dior..inslh artk strstn uzak durcm..rabbm herkese hayirlisini versin yormasn i slhh..