Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Yani bnm bu ay aklimda hamile klmk hic yoktu..bilmiyrm acaba diorum olma ihtimali varmi..yumurtlma gnleri de bile birliktelik olmadi yani bilmiyrm kafam cok karisik..bir yillk evliyim hic korunmadk..
 
Misafir oyuncu canım üzülme herşeyin hayırlısı olsun.Aslında çoğu şeyde psikiolojik ben buna inanıyorum.Ben kızıma 3 sene korunduktan sonra bırakıp 9.ayda hamile kaldım çok şükür şu an 6 yaşında.2.hamileliğim de korunuyordum ki hamile kaldım hiç hesabta yoktu.Onunda nasibi yokmuş 9.haftada düştü.2 senedirde hiç bir ilaç kullanmadım ama olmuyor.tedaviye başlayalı 4. ayım geçen ay ara verdik sadece onda da hsg istedi doktorum oda normal şükür. değişik bir duygu ben anlıyorum hepinizi herşeyden önce sağlık demekki zamani değil.
 
Bu sabah test yaptım malesef negatif çok ama çok Üzgünüm söyleyecek bişey bile bulamıyorum.
Canım sakın yıpratma kendini 8 ay gerçekten çok değil. Herkesin sıkıntısı kendine ağır gelir ama inan burda yıllarca bekleyen var hem Allah bağışlasın bir tane evladın var. Sen zaten hamile kalabilmiş, sağlıklı bir hamilelik geçirebilmiş bir kadınsın. Kim ne derse desin senin hamile kalma ihtimalin yüksek sadece biraz sabır. Biz kalabilecek miyiz onu bile bilmiyoruz. :( lütfen yıpratma kendini. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
 
Yani bnm bu ay aklimda hamile klmk hic yoktu..bilmiyrm acaba diorum olma ihtimali varmi..yumurtlma gnleri de bile birliktelik olmadi yani bilmiyrm kafam cok karisik..bir yillk evliyim hic korunmadk..
Asyanur sperm kadının yapısına göre 48 saate kadar canlı kalabilme ihtimali var. Yumurtlama gününden 2gün önce ilşkiye girdysen o bile tutmuş olabilir. Adetin de şaşmıyosa 3 gün iyi bir süre. Daha önce de söylemiştik senin sıkıntı stersti. Testten sonra yaz bize ve güzel haberler ver inşalllaaahhhh :(
 
Slm kizlar bayadir yazamiyordum gecenay adet olduktan sonra akisina birakcam demistim ve bu ay hicbisey kullanmadim adetime 1gun var dayanamadim test yaptim hafif silikte olsa ikinci cizgi cikti yarin kan vericem insallah hamileyimdir dualarinizi eksik etmeyin lütfen sonucuda yazarim yarin allah isteyen herkeze nasip etsin insallah beklemek zor cunku
 
Gamzky teşekkür ederim çok, güzel dileklerin için. Hap hic kullanmadım ben evlendigimden beri. Önce doğal olarak olmasını beklemeyi düşünüyorum bu sebeple. En azından 2 ay kadar daha, olmadı öyle Dr a gideyim diyorum. Bu arada incir kürü soğan kürü vb. Yapsam mi ki diyorum. Adetim çok düzenli sayılmaz
 
Güneş cnm tşk ederim bende sukrediyorum benim yine evladım var diye ama yinede çok üzülüyorum bu ay diğer aylara göre daha çok umudum vardı onun için hayal kirikligida fazla oldu Allahım önce hiç çocuğu olmayana sonrada bana versin.
 
Geri
Üst