Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Kızlar eşimde eve geldi hastalandigimibogrenince oda çok uzuldubu arada Dr artık kontrol sırasını eşime geldiğini söyledi ve sperm testi istedi.her hastane sonucuna guven olmuyrmus tavsiye edebileceğiniz hastane varmi

Merahaba nedime ben dün yazmıştım aslında bazen iltihapta olabiliyor bu akıntılar . Ben adaçayı yağı kullandım bu ay çok iyi geldi . Bir pamuğun üstüne 5 damla damlattıktan sonra üzerine azcık ayçiçek yagı damlatıosun (vajinayı yakmasın diye) sonrasında vajinaya koyuyorsun tavsiye ediyorum .

Arkadaşlar ben bu ay adet biter bitmez adaçayı yapı kullandım . 3 gün sonunda kırmızı ve sarı bir akıntı geldi . Bir sitede okumuştum bu yöntemi sanırım iltihapı söktü. Birde anneannem telefon açtı yumurtlama dönemine yakın 1 litre sütü kaynarıp buharına oturmamı söyledi buda yumurtaları gevşetip daha rahat gebelik oluyormuş . Bugun denedim . Cuma günü doktora gidicem çatlatma iğnesi vurulcam inşallah bu ay tutar . Buarada hem ben hem eşim polen bal yiyoruZ ... Tavsiye ediyorum kızlar

kasıklarımda ağrı var zaten.Adet olucam onu bekliyorum ama ben sanki adaçayının zararlı olduğunu duymuştum belki yanlış hatırlıyor olabilirim.soğüan kürüde iltihap ve kistleri yok ediyor.15 günlük kullanımda

Geri