Chimichanga

  • Konbuyu başlatan suskun_gız
  • Başlangıç tarihi
suskun_gız

suskun_gız

Yeni Üye
Üye
Chimichanga
MALZEMELER
4 kişilik
400 gr tavuk
2 adet yufka
1/2 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı domates suyu
1 tatlı kaşığı salça
1 kahve fincanı un
1/2 su bardağı su
acı biber sosu
1/2 su bardağı krema
kırmızı biber
tuz
karabiber
200 gr kaşar peyniri rendesi
sıvı yağ


HAZIRLANIŞI
Tavuğu haşlayın ve soğuttuktan sonra didikleyin. Domates suyunu kaynatın. margarin, salça ve unu ekleyin. Karabiber, kırmızı biber, tuz ve suyuda ekleyip suyunu çekene kadar kaynatın. Tavuk parçalarını içine atın. Yufakaları bir tabak yardımıyla yuvarlak kesin. Kürdanla tutturarak yağda kızartın. Üzerini kaşar rendesiyle kaplayın ve fırına koyun. Kaşarlar eriyince fırından alın ve üzerlerine acı sos dökün. Birer çay kaşığı krema da koyun, kıvırcık salata ile doldurulmuş tabağa yerleştirin. Üzerine de tavuklu harçtan koyun.
 

Benzer İçerikler

suskun_gız
Cevaplar
3
Görüntüleme
2K
toi avec moi
toi avec moi
esena
Cevaplar
2
Görüntüleme
3K
ilkimsu
ilkimsu
Gül Hanım
Cevaplar
0
Görüntüleme
651
Gül Hanım
Gül Hanım
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
*MeleK*
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
979
*MeleK*
Üst