Çiçekleri doğru kullanıyor musunuz?

*jellibon*

Daimi Üye
Üye
Çiçekleri doğru kullanıyor musunuz?
Herkesin çok sevdiği çiçek desenini evinizde doğru kullanabiliyor musunuz? Ev dekorasyonunun önemli bir parçasını oluşturan çiçekleri doğru yerde ve doğru şekilde kullanabilmek kolay değil. Bunun için sadece güzel çiçekler yetmiyor, onlara da ayrı birer ev gerekiyor.

Çiçekler hiç kuşkusuz evinizin atmosferini değiştiren en önemli unsurların başında geliyor. Yazın sıcaklığını, sonbaharın hüznünü evlere taşıyan çiçekler, çoğu zaman duyguları da şekillendiriyor. Ancak dekorasyonun çok önemli bir parçasını oluşturan çiçekleri evin doğru yerinde, doğru biçimde kullanmak şart.

Doğru tasarımlar için çiçeklere de ayrı evler gerekiyor. Çiçeklerin sunumunda kullanılan değişik renk ve şekillerdeki vazolar sayesinde ortamların havası da farklılaşabiliyor. Özen gösterilmesi gereken ise vazonun mekanla uyum içinde olması.

Değişen moda akımlarından nasibini alan, her sezon çeşitli formlarıyla kendini yenileyen vazolar, içlerinde çiçek olsun olmasın dekoratif olma özelliğine sahip. Hatta, bu tarz vazolar günümüzde sadece salonlara ait değil; tuvaletleri bile süslüyor. Muhteşem bir evin hayalini sürerken evleri vazosuz, vazoları da çiçeksiz bırakmayın.

Kaynak: e-kolay
 
Geri
Üst