Çocuğumun ateşi var calpol versem olur mu?

  • Konbuyu başlatan Cavidannn
  • Başlangıç tarihi
C

Cavidannn

Forum Okuru
Çocuğumun ateşi var calpol versem olur mu?

Calpol şurup ateş düşürücü mü melek kadınlar kulübü calpol ateş düşürücü forum'da.​

Merhabalar arkadaşlar dün akşamdan beri çocuğumun ateşi var kızım 1 yaşında komşumuz kendi çocuğunun şurubunu bize getirmiş çocuğa vermem için şurup mor renkli calpol. Calpol şurup ateş düşürücü mü gerçekten sizce bebeğime versem bir sorun olur mu doktora mı götürsem ne dersiniz? Ateşi çok fazla çıkmadı aslında ama hala ateşi geçmişte değil calpol dan yarım kaşık versem bir şey olur mu?
 
Merhabalar
Hiç olur mu başkasının ilacını kendi çocuğunuza vermek. Kesinlikle yapmayın böyle bir şey. Komşunun çocuğunun ilacını vermek nedir kendi çocuğunuza yaa. Doktora götürün ateşi sabaha düşmez ise. Ama mutlaka kontrol altında tutun ateşini. Calpol sürüp ateş düşürücü ama doktor vermeden veremezsiniz aman lütfen yaa. Bugün calpol verirsiniz yarın başka bir şey. Calpol doğru ateş düşüyor ama siz yine de vermeyin doktorunuza danışın lütfen. Hele ki bebeğiniz daha çok küçük yani 1 yaş büyük bir yaş değil. Çocuğa ilacı verdiniz alerji oldu bir sorun oldu ne diyeceksiniz komşu verdi ben de çocuğa verdim mi diyeceksiniz. Yapmayın lütfen.

Mutlaka bu aşağıda verdiğim linkteki yazıyı inceleyiniz. "Bebeklerde yüksek ateş nedenleri ve tedavisi" konulu yazımızı aşağıdan linke bıraktım incelerseniz yüksek ateş konusunda bilgilenmiş olursunuz.

 
Geri
Üst